Правили ли сте секс от съжаление?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Много секс, но с малко желание, случвало ли ви се е?

Мнениеот kikimoraa » 11 Юни 2017, 14:24

Ако някой те чуе, няма да повярва направо. :lol: Отстрани винаги изглежда супер да правиш много секс, но понякога става досадно, аз имах такива моменти с едно бивше гадже, доста време продължаваше акта,чак ми беше досаднов един момент.
kikimoraa

Мнениеот Локумът » 12 Юни 2017, 11:37

Бе, това си е живо насилие от страна на жената. По-добре е да потърсиш помощ от приятел, а майтапа настрана, то и с това не се живее, секс секс, но в един момент писва като това е основно занимание.
Аватар
Локумът

Мнениеот Mon_ton » 12 Юни 2017, 15:01

Това момиче явно си е нимфоманка, каквото и да си кажем, има и такива жени. КОлкото и секси да звучи за някои, това си е психически проблем и си трябват сериозни решения.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Dipsy » 09 Май 2018, 16:02

На мен ми се е случвало, обаче пичът който е пуснал темата не е ок с мацката и това е! Да се оплаква че праве секс всяка вечер. Че то на ден по 1-2 пъти колко е то и като свърши за 5 минути.. вероятно просто не си харесва вече приятелката. Моя изобщо не се налага да го подканям :roll:
Аватар
Dipsy

Мнениеот Atina_ » 09 Май 2018, 16:45

Не смятам, че има такова нещо като "нормално" често правене на секс; важното е ти и партньорът ти да се напаснете дето се вика. Често се случва единият да е по-желаещ от другия, може би по-често мъжа, но съм срещала и обратната ситуация. Според мен е добре да си поставите някакви граници - не може винаги, когато не искаш тя да се сърди - това обикновено предизвиква негативна емоция, чувство за вина или най-малкото те кара да се чувстваш некомфортно. Обясни й, че я харесваш и те привлича много, но просто понякога си уморен и нежеланието ти в случая няма нищо общо с нея. Ако откаже да разбере и това продължава може да доведе до по-сериозно напрежение във връзката ви. :idea:
Atina_

Мнениеот Frac » 09 Май 2018, 17:33

Слагаш картите на масата и си казваш. То щом от сега не вървят нещата, по-добре по отрано да стане ясно ще ви бъде или не. По принцип в една връзка се правят компромиси от двамата. Според мен не справедливо да се сърди дамата. Или пък направете си график :) Да се знае кой ден за какво е :mrgreen:
Аватар
Frac

Мнениеот Буба Мара » 10 Май 2018, 14:42

Frac написа:Слагаш картите на масата и си казваш. То щом от сега не вървят нещата, по-добре по отрано да стане ясно ще ви бъде или не. По принцип в една връзка се правят компромиси от двамата. Според мен не справедливо да се сърди дамата. Или пък направете си график :) Да се знае кой ден за какво е :mrgreen:

Графикът тотално ще им убие романтиката. Особено когато някой от тях ще вземе да пропусне ден от графика и ще стане мазало.
Аватар
Буба Мара

Мнениеот miron » 11 Май 2018, 15:00

За ащстие се разделихме, то това нещо не беше човек.. Може ли по цял ден само тва да й е в главата..
Излезем с пряители, приберем се - секс, събудим се секс... стане време д аизлезем, айде пак вика преди тръгване.
По принцип обичам секса ама тва ме побъркваше, чесно :shock:
miron

Мнениеот Съни » 21 Дек 2018, 11:35

Никога количеството не трябва да взима превес над качеството. Резултатът винаги е лош.
Съни

Мнениеот Dalia » 21 Дек 2018, 18:47

Какви са тия жени нимфоманки и мъже дето пък нямат желание. То ако всеки час нонстоп, пък че и имало и такива дето се съърдят, ако не правят секс, майко мила на къде върви този свят. То не може от вратата за краката, трябват и разговор и нещо друго да се прави, което е приятно за партньорите. Ако е само сексът, това което държи връзката ви, много жалко...
Dalia

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси