Правили ли сте секс от съжаление?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Правили ли сте секс от съжаление?

Мнениеот Pipilota » 05 Авг 2015, 06:37

Грохот написа:
Ваня Стойчева написа:И аз чакам моят да ме съжали ама .. какво да ви кажа, него го вълнува риболова и къв беше онзи ловно-риболовния канал на тв-то!

Ами Ванче, предупредила ли си го, че не е единствения мъж на тази планета, аз бих го направила доста отдавна ? :idea:

Не знам, но когато наближиш 50те имаш ли опции да обясняваш колко мъже "чакат"? :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kaya » 05 Авг 2015, 07:25

Мисля, че винаги можеш да натриеш носа на мъжа си, все пак като няма нужда от секс - винаги можеш да си намериш някой, който да ти го даде!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот BeenieGal » 05 Авг 2015, 10:59

Malina написа:лелеее :) silver933, да не остана на сухо след това изказване? :lol:
аз ако съм на жена ти ще те оставя да се молиш за секс! :idea:

Въпросът е дали можеш да устояваш на такива неща, аз колкото и пъти да съм се мъчила, винаги е било пълен провал!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Bambaa » 25 Авг 2015, 16:56

Bambaa написа:
Malina написа:лелеее :) silver933, да не остана на сухо след това изказване? :lol:
аз ако съм на жена ти ще те оставя да се молиш за секс! :idea:

Виж, ако са от 100 години заедно, все се е случвало единия да съжали другия и да правят секс, ама пак не е било лошо, убедена съм... ;) :lol:

Не става въпрос за лошото, става въпрос въобще за темата, която сте повдигнали, самото съжаление само по себе си е жалка история!
Аватар
Bambaa

Мнениеот Pipilota » 26 Авг 2015, 10:18

То е ясно, че е жалка история, ама понякога се случва, може би!
То е като благородната лъжа! :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот BeenieGal » 26 Авг 2015, 11:37

Pipilota написа:То е ясно, че е жалка история, ама понякога се случва, може би!
То е като благородната лъжа! :lol:

Имате предвид, че това се случва между мъж и жена с дългогодишна връзка или просто защото ти е гадно за гаджето ти и вечерта преди да си заминеш решавате да опитате пак с онези неща... :roll:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Коцева » 27 Авг 2015, 13:25

Надявам се, че някой не е успял да се доизкаже... :lol: Представям си го, т.нар. секс от съжаление - днес мъжът ми е направи голяма сделка, много изморен от седмици, сега му е дошло времето да го възнаграждавам и хоп... :lol:
Коцева

Мнениеот silver933 » 31 Авг 2015, 13:35

Коцева написа:Надявам се, че някой не е успял да се доизкаже... :lol: Представям си го, т.нар. секс от съжаление - днес мъжът ми е направи голяма сделка, много изморен от седмици, сега му е дошло времето да го възнаграждавам и хоп... :lol:

По-скоро се има предвид, че имаш някой приятел, който не е правил секс отдавна и на теб ти е дожаляло за него и да му пуснеш да се порадва. :)
Аватар
silver933

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Сеп 2015, 10:57

Все пак ако правиш секс заради единия кеф, като нищо и от съжаление да го направиш с някой, за мен е същото, само дето в единия случай правиш добро на някого целенасочено. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Re: Много секс, но с малко желание, случвало ли ви се е?

Мнениеот Локумът » 09 Юни 2017, 16:22

Това ае доста сериозен казус, как стават така нещата, хем правиш секс, хем не ти се получава. :)
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси