Правили ли сте домашни крекери, а от какво ги приготвяте?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Правили ли сте домашни крекери, а от какво ги приготвяте?

Мнениеот Pipilota » 30 Дек 2016, 12:32

analizatorka написа:Ромът доста се усеща. Аз като правя тирамису слагам от него и няма как да не ядат от него :smile: . Не се ли усеща виното като вкус в крекерите?

Е, то не се готви, при тирамису или в крем, но когато се пече се изпарява.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 3904
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта