Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
21 Май 2015, 12:42
Ох, да де, ама аз нямам време за такива интервенции, като се замисля, така че коя марка колбаси смятате за най-свестни, ние като че ли в последно време сме се спрели на Орехите
21 Май 2015, 16:04
MerryPop написа:Ох, да де, ама аз нямам време за такива интервенции, като се замисля, така че коя марка колбаси смятате за най-свестни, ние като че ли в последно време сме се спрели на Орехите

Не ги харесвам, в Нова Загора има един магазин Аякс, мисля че сега отварят магазини и в София, имат собствена марка колбаси, много са вкусни!
22 Май 2015, 11:18
Купувам си само от най-скъпите колбаси от месарски магазини, там са най-вкусни и най-качествени!
22 Май 2015, 12:28
Колбасите хич няма как да ас качествени, там само боклуци слагат, а ние сме толкова глупави, че ги ядем.
22 Юли 2015, 13:15
Lili_pili написа:Колбасите хич няма как да ас качествени, там само боклуци слагат, а ние сме толкова глупави, че ги ядем.
Не е така може и хубаво да се намери
22 Юли 2015, 14:38
кора-бия написа:Lili_pili написа:Колбасите хич няма как да ас качествени, там само боклуци слагат, а ние сме толкова глупави, че ги ядем.
Не е така може и хубаво да се намери

Ако си намерил казвай, а и аз съм на мнение, че не е луд, този който дава баницата, а този, който я яде!
24 Юли 2015, 06:57
На AJAX са наистина качествени, но определено е по-скъпо от другите магазини, но цената си струва, от скоро имат магазин и в София. Ние ходим 1 път в месеца до Казанлък да си напазаруваме, в Габрово нямат магазин!
24 Юли 2015, 08:14
Не ъьсм вземала такива, аз пазарувам от месарски магазини, а не от големите вериги. Последно купих едно месо от голям магазини беше ужасно, затова се вече вземам всичко от специализиран такъв магазин, включително и колбаси, макар че ги ядем много рядко.
24 Юли 2015, 13:40
Вече има начини да се направи и домашно, ние правим - пастърма, суджук, лятото съхнат в хладилника!

Сега си търся уред за шунка, имало в ebay ама как да го търся не ми е дошло на ума още.
05 Авг 2015, 08:03
Само от фирмените магазини могат да се намерят по-качествени салами, иначе по хипермаркетите и магазините е невъзможно да се намери нещо с добър състав.