Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

16 Апр 2015, 10:51

Е, лимит, под 1 път гледаме да не падаме! :lol: :lol: :lol:

16 Апр 2015, 11:58

Минимум 15 пъти в месеца, ако не се случи с приятелката ми винаги си намирам други начини, та за тва се надявам да си намеря много сексуална жена.

16 Апр 2015, 12:45

dinkog написа:Минимум 15 пъти в месеца, ако не се случи с приятелката ми винаги си намирам други начини, та за тва се надявам да си намеря много сексуална жена.

Ехе, това е доста голям минимум, а ако приятелката ти не иска си склонен да изневеряваш, много гадно!

16 Апр 2015, 13:07

Единственото обяснение за мен е или това, че имате дете и покрай грижите за него на нея изобщо не й е до секс, или вече не я привличаш така както в началото и чувствата са охладнели (или пък недай си Боже да си има друг).. На мен не ми се вижда нормално след като преди толкова често сте правили секс, сега тя почти винаги да не иска.
Моят приятел е много сексуален човек и аз смея да твърдя, че за няколкото години, в които сме заедно, почти не е имало случай да му откажа, защото знам, че вие мъжете ако не получавате редовно това, което искате, рано или късно ще тръгнете по други жени. Пък и ако не ти се прави секс все пак има и други начини да задоволиш един мъж стига да знаеш как. :D
Според мен трябва да поговорите на тази тема и да я питаш какъв е проблемът, какво се е променило и че ти вече не издържаш така. И си спомни какво си правил в началото на връзката ви и направи нещо по въпроса да я предразположиш, а не "от вратата за краката" както се вика или "жена, притогвяй се" както писаха други потребители тук.. :lol:

16 Апр 2015, 13:31

rose_92 написа: Пък и ако не ти се прави секс все пак има и други начини да задоволиш един мъж стига да знаеш как. :D

Да, ти като свършиш половината работа то пак излиза, че на теб ти е "гадно" и не ти се ще, но трябва, за да е доволен мъжа... :roll:

28 Апр 2015, 09:37

Elica написа:
rose_92 написа: Пък и ако не ти се прави секс все пак има и други начини да задоволиш един мъж стига да знаеш как. :D

Да, ти като свършиш половината работа то пак излиза, че на теб ти е "гадно" и не ти се ще, но трябва, за да е доволен мъжа... :roll:

Мъжете трябва да бъдат удовлетворени, дори с цената на липсата на удоволствие от жената. :)

28 Апр 2015, 10:46

Естествено, любимото за жените, мъжко мислене, dinkog, но дами, спокойно има и разбрани мъже :!:

28 Апр 2015, 11:15

dDedov написа:Естествено, любимото за жените, мъжко мислене, dinkog, но дами, спокойно има и разбрани мъже :!:

Това не е само мъжко мислене, а и голяма част от жените ас на това мнение, само и само той да не хукне на някъде. :)

28 Апр 2015, 11:52

Monika_Spasova написа:
dDedov написа:Естествено, любимото за жените, мъжко мислене, dinkog, но дами, спокойно има и разбрани мъже :!:

Това не е само мъжко мислене, а и голяма част от жените ас на това мнение, само и само той да не хукне на някъде. :)

Ами тя Rose го е казала! :))

28 Апр 2015, 12:46

Аз пък правя секс точно толкова, колкото искам аз, като иска повече партньора ми да си търси други начини, в крайна сметка, не съм длъжна да слугувам на страха, че може да ме изостави. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 68