Lili_pili написа:Не е така, аз лично не търся, когато имам приятел, не че през останалото време търся, но не отклонявам така интереса на мъжете.Но ако имам приятел не се оглеждам !
Ваня Стойчева написа:Звучи ужасно да си сменяш мъжа! А когато имаш семейство какво правиш - омръзна ми скъпи, искам нещо ново?!
Грохот написа:Lili_pili написа:Не е така, аз лично не търся, когато имам приятел, не че през останалото време търся, но не отклонявам така интереса на мъжете.Но ако имам приятел не се оглеждам !
Никой не говори, когато имаш приятел дали се озърташ, а че в социалните мрежи все по-често хората започнаха да си търсят мацка или пич за едното... капиш?
S_Milenska написа:С годините сексът става все по-рядко,няма какво да се лъжем. Нима вие правите секс, така както в началото на връзката?
Kremiliya написа:Толкова вече нямаме свян, че сигурно ще започнем да ъпдейтваме статуса си докато правим секс, не мислите ли?
Jully написа:Kremiliya написа:Толкова вече нямаме свян, че сигурно ще започнем да ъпдейтваме статуса си докато правим секс, не мислите ли?
Да не се лъжем, обаче жените сме тези, които прекарваме повече време в мрежата и логично ние не стига, че по принцип отказваме секс, а сега пък напълно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта