Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

05 Авг 2015, 14:40

S_Milenska написа:С годините сексът става все по-рядко,няма какво да се лъжем. Нима вие правите секс, така както в началото на връзката?

В началото, в среда, в края на връзката, все го обичам секса... Никога не съм се разделяла поради липсата на такъв.

05 Авг 2015, 14:52

Gorica23 написа:
S_Milenska написа:С годините сексът става все по-рядко,няма какво да се лъжем. Нима вие правите секс, така както в началото на връзката?

В началото, в среда, в края на връзката, все го обичам секса... Никога не съм се разделяла поради липсата на такъв.

Такава жена си търся, ама си мислих, че е невъзможно да срещна :o :shock:

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

05 Авг 2015, 15:06

Не намирам логиката, дори и с телефоните да си легнете, то 5 мин. след това му идва времето и за хубавата част, не мисля, че Фб може да попречи на нагона :D

05 Авг 2015, 15:54

dDedov написа:Не намирам логиката, дори и с телефоните да си легнете, то 5 мин. след това му идва времето и за хубавата част, не мисля, че Фб може да попречи на нагона :D

Обикновено на нагона на мъжете не пречи, ама кой ни пита нас :?: :!: мразя, когато мъжете са нахални, било то и моя :evil:

05 Авг 2015, 17:55

dDedov написа:
Gorica23 написа:

Хахаха, кажи ми как изглежда дупето ти, че имам специални изискавния към тази част от човешката анатомия... :oops:

06 Авг 2015, 09:18

dDedov написа:Не намирам логиката, дори и с телефоните да си легнете, то 5 мин. след това му идва времето и за хубавата част, не мисля, че Фб може да попречи на нагона :D

За мъжете знаем, ама като се зачатим с някоя отегчена приятелка,на която не и се прави секс и вечерта е заминала. :lol:

06 Авг 2015, 09:42

Lollipop написа:

За мъжете знаем, ама като се зачатим с някоя отегчена приятелка,на която не и се прави секс и вечерта е заминала. :lol:

еее кофти, така означава, че ако искам да правя секс, ртябва да звъня на мъжа на въпросната и да му казвам да отивам да си кандардисва жената, че с мойта искаме да прайм секс. :mrgreen:

06 Авг 2015, 09:45

Gorica23 написа:
dDedov написа:
Gorica23 написа:В началото, в среда, в края на връзката, все го обичам секса... Никога не съм се разделяла поради липсата на такъв.

Хахаха, кажи ми как изглежда дупето ти, че имам специални изискавния към тази част от човешката анатомия... :oops:

Охоооо, Горица, ти нали гадже имаше, какво стана тука, ааа?! :mrgreen:

06 Авг 2015, 10:18

silver933 написа:
Lollipop написа:

еее кофти, така означава, че ако искам да правя секс, ртябва да звъня на мъжа на въпросната и да му казвам да отивам да си кандардисва жената, че с мойта искаме да прайм секс. :mrgreen:

За мене това е адски неуважително, какво означава да се зачатим... не сте на 15?!?! Нали?!?!

06 Авг 2015, 10:56

Ся, гаджето, че да не е за цял живот тва гадже, давай в същия дух Gorica! :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 68