05 Авг 2015, 14:40
S_Milenska написа:С годините сексът става все по-рядко,няма какво да се лъжем. Нима вие правите секс, така както в началото на връзката?
05 Авг 2015, 14:52
Gorica23 написа:S_Milenska написа:С годините сексът става все по-рядко,няма какво да се лъжем. Нима вие правите секс, така както в началото на връзката?
В началото, в среда, в края на връзката, все го обичам секса... Никога не съм се разделяла поради липсата на такъв.
05 Авг 2015, 15:06
05 Авг 2015, 15:54
dDedov написа:Не намирам логиката, дори и с телефоните да си легнете, то 5 мин. след това му идва времето и за хубавата част, не мисля, че Фб може да попречи на нагона
05 Авг 2015, 17:55
dDedov написа:Gorica23 написа:S_Milenska написа:С годините сексът става все по-рядко,няма какво да се лъжем. Нима вие правите секс, така както в началото на връзката?
В началото, в среда, в края на връзката, все го обичам секса... Никога не съм се разделяла поради липсата на такъв.
Такава жена си търся, ама си мислих, че е невъзможно да срещна![]()
06 Авг 2015, 09:18
dDedov написа:Не намирам логиката, дори и с телефоните да си легнете, то 5 мин. след това му идва времето и за хубавата част, не мисля, че Фб може да попречи на нагона
06 Авг 2015, 09:42
Lollipop написа:dDedov написа:Не намирам логиката, дори и с телефоните да си легнете, то 5 мин. след това му идва времето и за хубавата част, не мисля, че Фб може да попречи на нагона
За мъжете знаем, ама като се зачатим с някоя отегчена приятелка,на която не и се прави секс и вечерта е заминала.
06 Авг 2015, 09:45
Gorica23 написа:dDedov написа:Gorica23 написа:В началото, в среда, в края на връзката, все го обичам секса... Никога не съм се разделяла поради липсата на такъв.
Такава жена си търся, ама си мислих, че е невъзможно да срещна![]()
Хахаха, кажи ми как изглежда дупето ти, че имам специални изискавния към тази част от човешката анатомия...
06 Авг 2015, 10:18
silver933 написа:Lollipop написа:dDedov написа:Не намирам логиката, дори и с телефоните да си легнете, то 5 мин. след това му идва времето и за хубавата част, не мисля, че Фб може да попречи на нагона
За мъжете знаем, ама като се зачатим с някоя отегчена приятелка,на която не и се прави секс и вечерта е заминала.
еее кофти, така означава, че ако искам да правя секс, ртябва да звъня на мъжа на въпросната и да му казвам да отивам да си кандардисва жената, че с мойта искаме да прайм секс.
06 Авг 2015, 10:56