06 Авг 2015, 16:26
mix_twix написа:Lisica написа:Неуважително към кого?!Да не сте на изпит в къщите ви?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бе я стига сте се правили, винаги може да сте на кучешката и да си чатите!![]()
![]()
06 Авг 2015, 16:48
miron написа:Жените обаче обичат майтапа до едно време, после следва липсата на секс, щото на тях все не им е смешно. Да знаете, на нас мъжете хич не ни е лесно да съжителстваме с вас!
06 Авг 2015, 17:03
BeenieGal написа:miron написа:Жените обаче обичат майтапа до едно време, после следва липсата на секс, щото на тях все не им е смешно. Да знаете, на нас мъжете хич не ни е лесно да съжителстваме с вас!
Айде пак мъжете това, жените онова, ние какво да кажем, че в повечето случаи сте по-големи женички от нас, а, лесно ли се съжителства с вас, как смятате?
06 Авг 2015, 17:08
07 Авг 2015, 09:56
marsu написа:А така! И аз съм на това мнение, сексът е едно, останалото е друго, няма място за смесване.
07 Авг 2015, 10:43
miron написа:Жените обаче обичат майтапа до едно време, после следва липсата на секс, щото на тях все не им е смешно. Да знаете, на нас мъжете хич не ни е лесно да съжителстваме с вас!
07 Авг 2015, 10:48
marsu написа:BeenieGal написа:miron написа:Жените обаче обичат майтапа до едно време, после следва липсата на секс, щото на тях все не им е смешно. Да знаете, на нас мъжете хич не ни е лесно да съжителстваме с вас!
Айде пак мъжете това, жените онова, ние какво да кажем, че в повечето случаи сте по-големи женички от нас, а, лесно ли се съжителства с вас, как смятате?
Ей това е въпросът! Уж са по-силният пол, а в действителност хич не са силни, а са си малко лигави сякаш!В малко случаи може да се разчита на тях, освен ако не е за пиене или за ядене!
![]()
07 Авг 2015, 11:03
07 Авг 2015, 11:12
rabotnata pchela написа:Да ви се намеся и аз в разговора. Единственото силно нещо при мъжете е физическото превъзходство, което имат над нас. С друго не мога да кажа, че са по-велики от нас самите.
07 Авг 2015, 11:22
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Да ви се намеся и аз в разговора. Единственото силно нещо при мъжете е физическото превъзходство, което имат над нас. С друго не мога да кажа, че са по-велики от нас самите.
Ако минем специлен курс на обучение, може и това превъзходство да им отнемем...