Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

06 Авг 2015, 16:26

mix_twix написа:
Lisica написа:Неуважително към кого?! :shock: Да не сте на изпит в къщите ви?!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
бе я стига сте се правили, винаги може да сте на кучешката и да си чатите! :lol: :lol: :lol:

При положение, че не искам да правя секс, а искам да чатя, от къде на къде тоя там няма да ми уважи мнението, а? Да си ги нямаме такива!

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

06 Авг 2015, 16:48

miron написа:Жените обаче обичат майтапа до едно време, после следва липсата на секс, щото на тях все не им е смешно. Да знаете, на нас мъжете хич не ни е лесно да съжителстваме с вас!

Айде пак мъжете това, жените онова, ние какво да кажем, че в повечето случаи сте по-големи женички от нас, а, лесно ли се съжителства с вас, как смятате?

06 Авг 2015, 17:03

BeenieGal написа:
miron написа:Жените обаче обичат майтапа до едно време, после следва липсата на секс, щото на тях все не им е смешно. Да знаете, на нас мъжете хич не ни е лесно да съжителстваме с вас!

Айде пак мъжете това, жените онова, ние какво да кажем, че в повечето случаи сте по-големи женички от нас, а, лесно ли се съжителства с вас, как смятате?

Ей това е въпросът! Уж са по-силният пол, а в действителност хич не са силни, а са си малко лигави сякаш! :) В малко случаи може да се разчита на тях, освен ако не е за пиене или за ядене! :lol:

06 Авг 2015, 17:08

А така! И аз съм на това мнение, сексът е едно, останалото е друго, няма място за смесване.

07 Авг 2015, 09:56

marsu написа:А така! И аз съм на това мнение, сексът е едно, останалото е друго, няма място за смесване.

Ама няма как да не си признаеш, че е най-хубаво като ги смесиш, тогава идва и пълната наслада!

07 Авг 2015, 10:43

С нас зле, ама без нас по-зле... :mrgreen:

07 Авг 2015, 10:48

marsu написа:
BeenieGal написа:

Ей това е въпросът! Уж са по-силният пол, а в действителност хич не са силни, а са си малко лигави сякаш! :) В малко случаи може да се разчита на тях, освен ако не е за пиене или за ядене! :lol:

То тях си остави да си мисля, че са силния пол, а след това размотавай ги какво си можеш... :D

07 Авг 2015, 11:03

Да ви се намеся и аз в разговора. Единственото силно нещо при мъжете е физическото превъзходство, което имат над нас. С друго не мога да кажа, че са по-велики от нас самите. ;)

07 Авг 2015, 11:12

rabotnata pchela написа:Да ви се намеся и аз в разговора. Единственото силно нещо при мъжете е физическото превъзходство, което имат над нас. С друго не мога да кажа, че са по-велики от нас самите. ;)

Ако минем специлен курс на обучение, може и това превъзходство да им отнемем... ;)

07 Авг 2015, 11:22

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Да ви се намеся и аз в разговора. Единственото силно нещо при мъжете е физическото превъзходство, което имат над нас. С друго не мога да кажа, че са по-велики от нас самите. ;)

Ако минем специлен курс на обучение, може и това превъзходство да им отнемем... ;)

Абе не съм съгласна обаче,че трябва. Все пак сега поне пренасянето на мебели е главнл тяхна работа,а не наша. Но ако и в това станем по-добри можеш да си сигурна ,че няма да искат да ни отменят.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 68