Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

07 Авг 2015, 16:17

Snejna написа:Рядкост са хората, които не правят секс за спорта, всички го практикуват, защото им харесва, дори се уговарят във фейсбук, така че в тоя случай мрежата само помага

Това, че им харесва не означава, че не е за спорта, не, че има нещо лошо, стига хората да се пазят и да няма нарани във всеки възможен смисъл! :)

10 Авг 2015, 16:44

Всеки може да прави секс колкото пожелае, според мен няма малко секс, т.е. ако си ОК да правиш секс ти и мъжа ти 1 път месечно, и двамата се чувствате добре, значи това ви е достатъчно, хората са различно сексуални и не мисля, че социалната мрежа им пречи на секса. :)

11 Авг 2015, 07:44

Rali_hr написа:Всеки може да прави секс колкото пожелае, според мен няма малко секс, т.е. ако си ОК да правиш секс ти и мъжа ти 1 път месечно, и двамата се чувствате добре, значи това ви е достатъчно, хората са различно сексуални и не мисля, че социалната мрежа им пречи на секса. :)

И това е така, но ако този 1 път е съпроводен с проверка в мрежата точно преди да започнете съществената част и веднаг след като свършите аз не бих имала желание да повторя!

11 Авг 2015, 11:28

Е стига сега, да няма да отричаме мрежата, нека да я има там могат много повече връзки да се нарпавят и да се запознаете с нови хора, лошо няма, пречи на секса единствено липсата на желание за секс :)

11 Авг 2015, 12:55

Въпрос на личен избор, всеки си знае какво да прави, някои имат повече желание за секс и по-малко желание за стоене на компютър, други обратно. :) Важното е, че с мобилните телефони всичко може. :)

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

11 Авг 2015, 17:15

YoLindi написа:
Jully написа:YoLindi не знам на колко си години, но това възпитание е присъщо на жените, които са вече баби и прабаби! Младите за щастие се научиха да изискват от мъжете си и да не се превръщат в техни слуги. Предполагам и секс не отказваш на мъжа ти, за да е доволен той, а твоите желания надали имат някакво значение.

Jully, това се казва независимост :arrow: когато искаш нещо го правиш, а не чакаш на никого да ти помага, защото видиш ли ще ти се счупят ръчичките, ако удовлетвориш собствените си желания. И напротив, не правя нищо по задължение, а само защото ми е скимнало и го искам сега и в този момент, а аз по принцип секс не отказвам, ама и на мене не ми отказват, това че вие сте вечно изморени, защото излизвате не мъжете си, а къщата, готвите 100 манджи и дундуркате деца, ваш проблем си е, спала съм с мъже като вашите и да ви кажа - жадуват за някой нормален човек или дори и да не е нормален, просто да е независим! :mrgreen:

Смеят ли да ти откажат, като планини повдигаш... :lol:

13 Авг 2015, 14:11

Леле, аз пък секс отказвам и се радвам , че отказвам. Предпочитам го отколкото да съм Светлозара общата, дето не отказва и не и отказват, за единия кеф ;) Представям си те просто, в момента сигурно правиш секс с поредния, за да не му откажеш и в същото време си местиш дивана, може би го правиш едновременно.. хмм!

13 Авг 2015, 14:19

svetlozara написа:Леле, аз пък секс отказвам и се радвам , че отказвам. Предпочитам го отколкото да съм Светлозара общата, дето не отказва и не и отказват, за единия кеф ;) Представям си те просто, в момента сигурно правиш секс с поредния, за да не му откажеш и в същото време си местиш дивана, може би го правиш едновременно.. хмм!

Ох, ще ме уморите :), всеки има право да си мести дивана щом това го прави независим. :lol:

13 Авг 2015, 14:23

YoLindi, чак сега виждам острия ти отговор. ;) Не се съмнявам, че правиш доста секс с мъже като моя, сигурна съм, че ще го правиш и в момента, въпреки наличието на съпруг, ако съм разбрала правилно. Не мисля, че можеш да ми броиш манджите и чиниите, изборът е мой и след като съм успяла да съхраня връзка на половината ти години съм сигурна, че ще се справя и занапред. :) Облизвай ако желаеш и мъжа си и къщата си, не ми пречиш. Пожелавам ти добър живот, изпълнен с прислужване на твоя избраник и разбира се, да не отказваш секс на който пожелае, за да си удовлетворена и вървежна!

13 Авг 2015, 15:55

Искаме бой,искаме бой, искаме бой и да не се отказва секс, ей тва искаме ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 68