Локумът написа:mix_twix написа:Много от преди да се появи интернет, жените ги болят главите, тъй че не смятам, че проблемът е в социалните мрежи, а по-скоро някъде из женската същност...
Започна като приказка от гръцката митология, но си напълно прав. Сексуалността особено на дамите хич не се влияяе от интернет, ами по-скоро от това на коя страна им е накривена шапката!
Rali_hr написа:Ще ме уморите вие двете, само се чудите какво да измислите, оставете момичето на мира, има си своята правота, нека да си маже у тях самичка, мъжът и е истински щастливец, само стои и си лежи а тя прави всичко и най-важното секс не отказва!![]()
![]()
![]()
![]()
Gorica23 написа:А, сексът е необходим и задължителен. Наскоро четох книга, в която автора определя секса като шесто сетиво...
marsu написа:Gorica23 написа:А, сексът е необходим и задължителен. Наскоро четох книга, в която автора определя секса като шесто сетиво...
Явно доста си е падал по секса, или жена му не му е пускала редовно, хаха![]()
kauda написа:Важен е сексът но според мен по-голяма част от времето си прекарваме извън леглото, там ми е по-важно какво се случва, бих направила компромиси със секса, но не и с живота ми като цяло.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта