17 Авг 2015, 12:56
Хахах лелеее... ама да ви призная и аз не мога да разчитам никога на никого, гледам сама да се справям, затова пък съм развила доста умения, но най-вече ми се наложи във времето, в което живеех сама, вие не сте ли живели сами, тогава на кого разчитахте?
18 Авг 2015, 12:01
Локумът написа:mix_twix написа:Много от преди да се появи интернет, жените ги болят главите, тъй че не смятам, че проблемът е в социалните мрежи, а по-скоро някъде из женската същност...

Започна като приказка от гръцката митология, но си напълно прав. Сексуалността особено на дамите хич не се влияяе от интернет, ами по-скоро от това на коя страна им е накривена шапката!
Или по-скоро на коя страна вие сте ни накривили шапката, а най-дразнеща е вашата позиция!
18 Авг 2015, 14:39
Абе в повечето такива случаи, май си имат хора за всичко тези мадами, така че няма да ги оплакваме, всеки прави каквото си знае
25 Авг 2015, 15:58
Много зависи в какви взаимоотношения сте, когато хората се разбират дори не им е необходимо да водят полов живот толкова често, въпреки че го правят, защото е някаква естествена нужда, но за повечето от младите то си е основен, за някои и единствен смисъл на взаимоотношенията мъж-жена.
28 Авг 2015, 12:07
А, сексът е необходим и задължителен. Наскоро четох книга, в която автора определя секса като шесто сетиво...
01 Сеп 2015, 16:05
Gorica23 написа:А, сексът е необходим и задължителен. Наскоро четох книга, в която автора определя секса като шесто сетиво...

Явно доста си е падал по секса, или жена му не му е пускала редовно, хаха
01 Сеп 2015, 16:53
marsu написа:Gorica23 написа:А, сексът е необходим и задължителен. Наскоро четох книга, в която автора определя секса като шесто сетиво...

Явно доста си е падал по секса, или жена му не му е пускала редовно, хаха
То като са замислиш открай време повечето неща се случват заради единия секс, значи трябва да е важен...
01 Сеп 2015, 17:13
Важен е сексът но според мен по-голяма част от времето си прекарваме извън леглото, там ми е по-важно какво се случва, бих направила компромиси със секса, но не и с живота ми като цяло.
01 Сеп 2015, 17:26
kauda написа:Важен е сексът но според мен по-голяма част от времето си прекарваме извън леглото, там ми е по-важно какво се случва, бих направила компромиси със секса, но не и с живота ми като цяло.

Да, но полагаме толкова грижи да сме желани, секса не е само действието в леглото, очакването, подготовката, трепетите преди него, са също част от живота ни...
02 Сеп 2015, 09:46
Аз мисля, че много завси от факторите наречени семейство и деца, има един кух период с малка сексуалност според мен, докато децата са малки, вече като станат самостоятелни и се отделят в собствена стая родителите пак почват да мислят за секса и да работят по въпроса за него.