Snejna написа:а ако просто 2 месеца, не изпитвате сексуално желание ко прайте?
В името на здравето и красотата ще си го наложиш, шегата настрана и ние сме така вкъщи по здравословни причини...

Rali_hr написа:Хм, сега половината форум прави секс, а аз съмс еднала с една цигара и чаша вино и завиждам на хората. Мъжът ми е командировка за 1 месец, е какво месец без секс!
Gorica23 написа:Rali_hr написа:Хм, сега половината форум прави секс, а аз съмс еднала с една цигара и чаша вино и завиждам на хората. Мъжът ми е командировка за 1 месец, е какво месец без секс!
Хахаха, пробвай с телефонна любов, не ми се е налагало, но твърдят, че е интересно изживяване...
Rali_hr написа:Gorica23 написа:Rali_hr написа:Хм, сега половината форум прави секс, а аз съмс еднала с една цигара и чаша вино и завиждам на хората. Мъжът ми е командировка за 1 месец, е какво месец без секс!
Хахаха, пробвай с телефонна любов, не ми се е налагало, но твърдят, че е интересно изживяване...
НЕ мисля, че вече се предлагат тези услуги, на времето имаше много еротични телефони, ама сега кой ти ги ползва при наличието на фейсбук![]()
![]()
mix_twix написа:колко си права! да ти кажа, като ерген съм получавал страшни предложения ипредстава си нямаш...
Rali_hr написа:Gorica23 написа:Rali_hr написа:Хм, сега половината форум прави секс, а аз съмс еднала с една цигара и чаша вино и завиждам на хората. Мъжът ми е командировка за 1 месец, е какво месец без секс!
НЕ мисля, че вече се предлагат тези услуги, на времето имаше много еротични телефони, ама сега кой ти ги ползва при наличието на фейсбук![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта