Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

Мнениеот draga.mihova » 07 Апр 2015, 15:57

Скоро мъжът ми се престраши да си направи профил във Фейсбук, но имам известен проблем от тогава :evil: Като оставим на страна, че той заспива и се събужда в това положение и че неизменно покрай има лаптоп, телефон или таблет, сякаш от тогава интимните ни отношения намаляха драстично :shock:
123.jpg
123.jpg (36.97 KiB) Прегледано 1639 пъти
В интерес на истината, седмицата, в която си направи Фейсбук профил попаднах на една статия, която беше доста показателна за това как хората правят по-малко секс заради социалните мрежи и си казах, че това при нас няма как да стане, тъй като каквито и проблеми да е имало, той за ласки умира :D

Смятате ли, че причината да правим по-малко секс са именно социалните мрежи и възможно ли е това да е причината и младите хора да правят по-малко секс, :shock: аз не го разбирам много, но пък се вижда, че има зависимост между социалните мрежи и по-малкото секс! :?: :!:
draga.mihova

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

Мнениеот zheleva212 » 07 Апр 2015, 16:03

Ами да, откакто имаме фейсбук с приятелките ми много по-рядко се виждаме обикновено си чатим или пък се чуваме в скайп, удобно е, а и не трябва да излизаш от вас :D предполагам, че това се случва и с младите, нищо чудно няма!
zheleva212

Мнениеот dessiblond » 07 Апр 2015, 16:05

Така е, ние с гаджето предпочитаме да се чуем и видим някъде по трасето, защото и двамата ни мързи ужасно да излизаме след като сме се прибрали от работа и наистина доста по-рядко правим и секс! :D
dessiblond

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Апр 2015, 16:14

Май е така, и аз си лягам с телефона, а не с любимия, направо трябва да се разбираме кога ще правим секс, рядко се случва от само себе си. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Malina » 07 Апр 2015, 16:30

Със сигурност си оказва влиянието социалните мрежи и семейните отношения, така много по-лесно се "виждат" хората, дори и без да са един до друг, което нормално да намали сексуалните отношения.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Локумът » 07 Апр 2015, 17:07

Не ми пречи на мен, дори и така можем да сме у нас:
tumblr_lz3n9oLPIk1qc8g0lo1_500.jpg
tumblr_lz3n9oLPIk1qc8g0lo1_500.jpg (33.78 KiB) Прегледано 1595 пъти

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Локумът

Мнениеот Kaya » 08 Апр 2015, 11:08

Ако всички мислят като Локумът, никой няма да има проблеми със секса. :) От друга страна, знам, че мои приятели правят секс, докато тя гледа сериали, така че надали ще попречи социалните мрежи на подобен тип двойка ;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 08 Апр 2015, 11:58

Е, социалните мрежи не би трябвало да пречат, та може да се тагнете в леглото, не е малко! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот Filipa » 08 Апр 2015, 12:03

Пречат, разбира се. Информационният поток, който ни залива всеки ден ни пречи и на други работи, затова ни е трудно да се концентрираме в работата си, а и често пренебрегваме близките си хора!
Filipa

Мнениеот Mon_ton » 08 Апр 2015, 13:14

Filipa написа:Пречат, разбира се. Информационният поток, който ни залива всеки ден ни пречи и на други работи, затова ни е трудно да се концентрираме в работата си, а и често пренебрегваме близките си хора!

Да, дори и пречим на работата си със социалните мрежи, а какво остава и в домашните ни отношения....
Аватар
Mon_ton

Следваща

Назад към Приказки по женски