Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко често правите секс след появата на децата?

15 Май 2017, 12:17

Наваксваме и ние като ги няма, но и вечер редовно се случва, общо взето, не е намаляла много сексуалната ни активност, въпреки двете деца, вече. :roll:

13 Юни 2017, 16:30

Силвер, само така, не трябва да се лишаваме от удоволствието! :)

15 Юни 2017, 11:44

С децата рабизра се, че епо-трудно, те искат своето внимание, уморяват родителите си, но има ли желание се намира и начин. Може да е по-бързо, без дълги романтични вечери преди това и без много закачки, но когато човек иска , намира начин. Ако не се получава, значи има нещо сбъркано във връзката или просто хората са намалили сексуалното си желание. Колкото и често да се случва, ако и двамата са окей с това, то проблем няма.

15 Юни 2017, 15:21

Вече се възобнових аи при нас сексуалните контакти, но определено не е така, както беше когато бяхме сами преди година. Може би около 1 път седмично в момента е честотата на секса в ншето семейство. Надявам се приятелят ми да го приема добре, а дане усеща липсва. Често съм изморена и заспивам по-бързо отколкото той.

20 Юни 2017, 15:13

Дали това е най-важното и най-лиспващото в едно младо семейство, което сега се е сдобило с един нов член? :) Дали толкова липсва на двойките секса??

22 Юни 2017, 10:33

Според мен това не трябва да е водещото.

22 Юни 2017, 13:58

То си има спадове, когато бебето е малко, нервно и се буди по сто пъти на денонощие, майката как може да е настроена за секс? А и мъжете си мислят, че като кажат "искам секс" и жените автоматично са готови за това, без значение че до преди 5 минути са сменяли памперси и са мислили за нещо съвсем различно.

22 Юни 2017, 14:36

Най-добре да се спре тази порочна дейност, така се предотвратява шанса от евентуално бъдещо зачеване. :lol:

23 Авг 2017, 11:28

Май след появата на децата секса е последното, за което си мислят двойките. Макар че има някои, които са като зайци и не спират да се размножават. :mrgreen:

23 Авг 2017, 16:42

Скоро, след като станах мама почти не ни оставаше време един за друг. Дълги години изкарахме така, което и до някъде пропука нашителични отношения. Не бива да се пренебрегва проблема, защото това е проблем. Мъжете имат своите нужди и ако искаме да останем с тях за дълго, трябва да сме готови да изпълняваме своя съпружески дълг. Много ми е странно, когато някои жени кажат, че не бива правили секс с мъжа си, защото са изморени или нещо такова. Да, и аз бях така - само че съжалих, мъжът ми намери къде да прави секс. Сега никога не си позволявам умората да ме отдаличи от това да бъда на първо място жена.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13