15 Май 2017, 12:17
Наваксваме и ние като ги няма, но и вечер редовно се случва, общо взето, не е намаляла много сексуалната ни активност, въпреки двете деца, вече.
13 Юни 2017, 16:30
Силвер, само така, не трябва да се лишаваме от удоволствието! :)
15 Юни 2017, 11:44
С децата рабизра се, че епо-трудно, те искат своето внимание, уморяват родителите си, но има ли желание се намира и начин. Може да е по-бързо, без дълги романтични вечери преди това и без много закачки, но когато човек иска , намира начин. Ако не се получава, значи има нещо сбъркано във връзката или просто хората са намалили сексуалното си желание. Колкото и често да се случва, ако и двамата са окей с това, то проблем няма.
15 Юни 2017, 15:21
Вече се възобнових аи при нас сексуалните контакти, но определено не е така, както беше когато бяхме сами преди година. Може би около 1 път седмично в момента е честотата на секса в ншето семейство. Надявам се приятелят ми да го приема добре, а дане усеща липсва. Често съм изморена и заспивам по-бързо отколкото той.
20 Юни 2017, 15:13
Дали това е най-важното и най-лиспващото в едно младо семейство, което сега се е сдобило с един нов член? :) Дали толкова липсва на двойките секса??
22 Юни 2017, 10:33
Според мен това не трябва да е водещото.
22 Юни 2017, 13:58
То си има спадове, когато бебето е малко, нервно и се буди по сто пъти на денонощие, майката как може да е настроена за секс? А и мъжете си мислят, че като кажат "искам секс" и жените автоматично са готови за това, без значение че до преди 5 минути са сменяли памперси и са мислили за нещо съвсем различно.
22 Юни 2017, 14:36
Най-добре да се спре тази порочна дейност, така се предотвратява шанса от евентуално бъдещо зачеване.
23 Авг 2017, 11:28
Май след появата на децата секса е последното, за което си мислят двойките. Макар че има някои, които са като зайци и не спират да се размножават.
23 Авг 2017, 16:42
Скоро, след като станах мама почти не ни оставаше време един за друг. Дълги години изкарахме така, което и до някъде пропука нашителични отношения. Не бива да се пренебрегва проблема, защото това е проблем. Мъжете имат своите нужди и ако искаме да останем с тях за дълго, трябва да сме готови да изпълняваме своя съпружески дълг. Много ми е странно, когато някои жени кажат, че не бива правили секс с мъжа си, защото са изморени или нещо такова. Да, и аз бях така - само че съжалих, мъжът ми намери къде да прави секс. Сега никога не си позволявам умората да ме отдаличи от това да бъда на първо място жена.