21 Юни 2015, 15:17
BeenieGal написа:Monika_Spasova написа:Elica написа:Какво се лъжете и вие и лъжите останалите, нали ги виждам моите приятелки, стават майки и спират да излизат, стоят само вкъщи или навсякъде мъкнат детето и нямат миг спокойствие.
Нали! И моите приятелки са такива, вечно заети, то не че и ги търсим де, но с тези бебета не стават вече за излизане, събират се само с майки.
И мен това ме дразни адски много като промяна в отношенията ни, не разбирам какъв им е проблемът и защо да не седнем на по бира като преди, защо затъват емоционално?
12 Ное 2015, 13:19
rabotnata pchela написа:Как да не затънеш емоционално, когато чуваш от твоите приятели до вчера "не ти се обадихме, за да не те притесняваме, а ибез друго знаем, че няма да дойдеш" ей това малко уважение липсва, когато си родител. Приятелите минават на заден план, не заради нашето желание, а те решават, че вече не сме в графата достойна за тяхното обкръжение. :x
12 Ное 2015, 16:42
Ваня Стойчева написа:rabotnata pchela написа:Как да не затънеш емоционално, когато чуваш от твоите приятели до вчера "не ти се обадихме, за да не те притесняваме, а ибез друго знаем, че няма да дойдеш" ей това малко уважение липсва, когато си родител. Приятелите минават на заден план, не заради нашето желание, а те решават, че вече не сме в графата достойна за тяхното обкръжение. :x
Истина е, че когато някой има дете нещата за него се променят, а приятелите не искат да са съпричастни и хвърлят вината върху този, който е развалил реда. Просто такива хора не заслужават да са в графа приятели.
12 Ное 2015, 17:55
Lilly_milly написа:Ваня Стойчева написа:rabotnata pchela написа:Как да не затънеш емоционално, когато чуваш от твоите приятели до вчера "не ти се обадихме, за да не те притесняваме, а ибез друго знаем, че няма да дойдеш" ей това малко уважение липсва, когато си родител. Приятелите минават на заден план, не заради нашето желание, а те решават, че вече не сме в графата достойна за тяхното обкръжение. :x
Истина е, че когато някой има дете нещата за него се променят, а приятелите не искат да са съпричастни и хвърлят вината върху този, който е развалил реда. Просто такива хора не заслужават да са в графа приятели.
Съгласна съм, то тези не се броят вече за приятели, а на една такава по-зряла възраст не зная дали е възможно въобще да се завързват такива дълбоки приятелства, все пак всеки си е поел в негова си посока, с неговото си семейство и задължения...
12 Ное 2015, 20:33
12 Ное 2015, 21:22
Lilly_milly написа:Съгласна съм, то тези не се броят вече за приятели, а на една такава по-зряла възраст не зная дали е възможно въобще да се завързват такива дълбоки приятелства, все пак всеки си е поел в негова си посока, с неговото си семейство и задължения...
13 Ное 2015, 12:08
13 Ное 2015, 14:15
13 Ное 2015, 14:26
Kaya написа:Lilly_milly написа:Съгласна съм, то тези не се броят вече за приятели, а на една такава по-зряла възраст не зная дали е възможно въобще да се завързват такива дълбоки приятелства, все пак всеки си е поел в негова си посока, с неговото си семейство и задължения...
Наистина ли казваш, че според теб хората, които имат семейства не могат да връзват приятелства -дълбоки?!? Не ти ли се вижда много тъжно и абсурдно!
16 Ное 2015, 11:51
Rali_hr написа:Силвъре прав си. На вермето всеки ни беше приятел и с всеки се виждахме с радост. Сега съм отсяла хората, които могат да ми станат приятели. Предпочитам да си намеря малко такива, отколкото да гоня бройка. А и малко приятели остават при нужда, повечето все намират начин да те разочароват.