07 Мар 2016, 17:14
fairy написа:Определено грижите се увеличават във всяко едно отношение, но не обичам да се вглеждам в тях. Върша каквото трябва и продължавам без да се задълбочавам много, иначе човек ще лудне направо!
12 Мар 2016, 16:08
Lisica написа:fairy написа:Определено грижите се увеличават във всяко едно отношение, но не обичам да се вглеждам в тях. Върша каквото трябва и продължавам без да се задълбочавам много, иначе човек ще лудне направо!
Голяма е мъка да си родител, все си мисля, че зорът е повече от удовлетворението от това, че си дал живот.
23 Мар 2016, 14:35
23 Мар 2016, 15:50
Kaya написа:На мен ми доставя удоволствие да се грижа за дъщеря ми. А до дни очакваме да се роди и другата ни дъщеря, ще е страхотно. Не ми е тежало никога. ;)
23 Мар 2016, 16:20
kauda написа:Kaya написа:На мен ми доставя удоволствие да се грижа за дъщеря ми. А до дни очакваме да се роди и другата ни дъщеря, ще е страхотно. Не ми е тежало никога. ;)
Браво, така и трябва, много се ядосвам, когато чуя някоя майка, която се оплаква и все обяснява как няма време, как й тежи, как е уморена, как е отегчена. Това е радост! Аз мечтая за времето, когато ще имам деца и ме хваща яд на подобни жени!
30 Мар 2016, 12:56
01 Апр 2016, 13:26
05 Апр 2016, 14:29
penelopa написа:Осъзнах, че вече нося отговорност, и то голяма, за друг човек и че този човек зависи от мен, от това какво правя или не правя. Понякога е плашещо.
05 Апр 2016, 17:15
mix_twix написа:penelopa написа:Осъзнах, че вече нося отговорност, и то голяма, за друг човек и че този човек зависи от мен, от това какво правя или не правя. Понякога е плашещо.
Ако го приемаш на сериозно и защо го приемаш на толкова сериозно? Да си родител е част от живота, не е кой знае колко голямо дело, не е да си космонавт.
12 Май 2016, 12:11