Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво се промени в живота ви, откакто сте родители?

12 Май 2016, 12:53

Най-трудното за един родител е да не се намесва. Докато децата са малки, той ръководи нещата, но после малко му е трудно да мине в отстъпление. Някои така и не успяват.

12 Май 2016, 16:11

Ваня Стойчева написа:С времето става още по-трудно. Когато децата станат достатъчно големи да вземат решения, които биха имали отражение върху целия им живот в бъдеще, положението става страшно. Тогава знаеш, че трябва да направиш нещо, но си и наясно, че нямаш голям избор, за съжаление.

И на нас - децата ни е по-трудно да се разбираме с родителите си, когато растем. Затова след време сякаш всички забравят за милото добро детенце и остават само тежките и остри отношения. :) Но пък нервите са ви в повече, ето една промяна, която не може да отречете, остава за цял живот.

12 Май 2016, 17:06

Май трудно се вижда положителното в това да имаш дете! :) Всички хора са толкова скучни ей! :mrgreen:

16 Май 2016, 12:29

Промяната най-много я усещаш първите 3-4 години, тогава повече време отделяш на детето. После всичко си влиза в коловозите и даже не помниш какъв е бил преди него животът ти :smile: .

16 Май 2016, 13:25

analizatorka написа:Промяната най-много я усещаш първите 3-4 години, тогава повече време отделяш на детето. После всичко си влиза в коловозите и даже не помниш какъв е бил преди него животът ти :smile: .

Наяситина аз не помня какво ми е било без децата и не мога да си представя живота без тях! Никога не са ми тежали, защото имам най-страхотните хлапета може би :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5