Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
09 Юни 2015, 11:24
Готвя почти всяка седмица с него,вкъщи го обожават.Предимно го правя със сиренце,или сладко,но съм пробвала също такава и с кренвирши с кашкавал,всичко каквото ми дойде на ум,Става бързо,лесно и вкусно
09 Юни 2015, 12:47
zara_iv8 написа:Готвя почти всяка седмица с него,вкъщи го обожават.Предимно го правя със сиренце,или сладко,но съм пробвала също такава и с кренвирши с кашкавал,всичко каквото ми дойде на ум,Става бързо,лесно и вкусно

И на мен така ми харесват най-много а и стават много бързи вкусни банички.

) Мисля си някой път да изпека на голяма баница подобна бутерка.
09 Юни 2015, 13:23
Много обичам да си правя кроасани, режа тестото на триъгълник и мажа обилно с течен шоколад, стават жестоки!
09 Юни 2015, 15:01
много го обичам и жена ми прави такова руло тип Стефани, само че с бутер тесто и вътре слага каквото намери, няма такава вкусотия!
21 Юни 2015, 09:41
Чудих се едни и тквички какво да ги направя и ги направих с бутер тесто

Не беше най-вкусното,но беше различно. Нарязах тиквичките съвсем на ситно, смесих ги с яйце и сирене, като преобладаваха тиквичките.

напълних на руло бутер тесто с много плънка

)
21 Юни 2015, 12:05
Интересно ми изглежда това, бих пробвала, само че не се ли овлажни много тестото от тиквичките като си пуснаха сока?
21 Юни 2015, 14:06
От този тип охлювчета никога не съм правила, изглеждат обаче страшно вкусни.

Мисля да ги пробвам следващия уикенд, че сега съм решила да правя друго за вечеря.

А как ги режете, навивате и след това с ножа, нали?
21 Юни 2015, 15:29
С Бутер тесто могат да се правят различни неща, скоро имам рожден ден и обмислям да направя хубави фунийки от бутер тесто, пълнени с някаква майонезена салата.

Та приемам и други идеи де
23 Юни 2015, 14:09
Правя солети с бутер тесто стават много вкусни, а и са любими на децата, като идва моята приятелка с малката и винаги им правя и си хапва с радост
23 Юни 2015, 16:51
kauda написа:Правя солети с бутер тесто стават много вкусни, а и са любими на децата, като идва моята приятелка с малката и винаги им правя и си хапва с радост

Я кажи каква е тази рецепта, аз правя единствено банички, които всеки се сеща как стават