Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как разнообразно готвите с бутер тесто?

30 Юни 2015, 06:32

Има един крем с маскарпоне,който става страхотен, пробвай с него, ако нямаш рецепта ще потърся някъде май го бях записала, опитвала съм торта с такъв крем и беше жесток! :))

30 Юни 2015, 13:17

Абе направете си руло направо с бутер тесто и много месо и няма как да сбъркате ще стане идеално, па и всички ще го харесат повече от някви сладки ;)

03 Юли 2015, 12:45

Локумът написа:Абе направете си руло направо с бутер тесто и много месо и няма как да сбъркате ще стане идеално, па и всички ще го харесат повече от някви сладки ;)

Много тежко става това, после ще има да се потим във фитнеса. :) Обачеее виж, някое кроасанче със шоколад с бутер тесто може ;)

03 Юли 2015, 13:46

Не обичам разнообразните неща аз, предопчитам да си направя кифлички, най са ми по вкуса :)

13 Авг 2015, 11:30

Аз пък харесвам разнообразието от бутер тесто, има доста възможности, само трябва да експериментираме, въпрос на желание! :)

13 Авг 2015, 14:35

Представям си все бутер тесто, запечено леко, отгоре с хубав крем от заквасена сметана и маскарпоне, а отгоре наредени купища малини, сигурно ще е велико на вкус! :)

19 Авг 2015, 11:48

Malina написа:Представям си все бутер тесто, запечено леко, отгоре с хубав крем от заквасена сметана и маскарпоне, а отгоре наредени купища малини, сигурно ще е велико на вкус! :)

Ау какво въображение, мисля, че не трябва да влизам повече в този раздел :| :lol: Но да си кажем честно - бутер тестото си е ултра шит, уж няма какво да се сложи толкова в него, а се оказва бъкано с боклуци :evil:

19 Авг 2015, 16:23

Всичко, което е направено за улеснение е такова - блъскано с хиляди глупости,з а съжаление, но пък хубавото на бутер тестото е че е достатъчно скъпо да се купува рядко. :lol: Де с всички боклуци да беше така!

19 Авг 2015, 16:51

Да наистина като всяко нещо ще си има своите допълнения, но пък е адски трудоемко да се направи домашно бутер тесто, така че понякога се купува и това е.

20 Авг 2015, 10:22

Monika_Spasova написа:Да наистина като всяко нещо ще си има своите допълнения, но пък е адски трудоемко да се направи домашно бутер тесто, така че понякога се купува и това е.

Така е, трудоемко е, а и не мисля, че губиш нещо кой знае какво, т.е. винаги може да направиш нещо по-лесно и евтино като вариант заместител на бутер тестото ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8