Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как разнообразно готвите с бутер тесто?

25 Ное 2015, 16:31

Локумът написа:Бутерки пълнени с маслини, много добре се получават и са наистина неочаквани :)
Напоследък ми се ще да си хапна класическа бутерка, но все избирам някоя глезотия, а това сега и с маслините ми звучи супер ;)

26 Ное 2015, 13:34

Припомнете ми тук ли бях чела тази рецепта за руло от бутер тесто с маслини, бекон, сметана и подобни вкусотийки, припомнете ми точно как се правеше :roll:

26 Ное 2015, 14:51

Локумът написа:много го обичам и жена ми прави такова руло тип Стефани, само че с бутер тесто и вътре слага каквото намери, няма такава вкусотия!

Ето! Подробности трябва да търсиш от жената на Локумът :)

26 Ное 2015, 16:09

qwerryyy написа:
Локумът написа:много го обичам и жена ми прави такова руло тип Стефани, само че с бутер тесто и вътре слага каквото намери, няма такава вкусотия!

Хмм, ама тя каймата не е много оферта в днешно време, по-добре е с някакво друго месо и там останалия пълнеж на Стефани :idea:

27 Ное 2015, 12:01

red_eyes написа:
qwerryyy написа:

Хмм, ама тя каймата не е много оферта в днешно време, по-добре е с някакво друго месо и там останалия пълнеж на Стефани :idea:

Това и аз го правя със "стефанито" няма никаква кайма. :) "Каймата" е самото бутер тесто, вътре се пълни по желание, аз го мажа с майонеза, слагам пилешко бяло месо (предварително посварено или леко минало през тиган), кисели краставички, кашкавал, маслинки, гъбки, топено сирене, завивам и пека :heartbeating:
Ще си го направя в събота и ще ви го снимам дори!

27 Ное 2015, 13:50

rabotnata pchela написа:
red_eyes написа:Хмм, ама тя каймата не е много оферта в днешно време, по-добре е с някакво друго месо и там останалия пълнеж на Стефани :idea:

Това и аз го правя със "стефанито" няма никаква кайма. :) "Каймата" е самото бутер тесто, вътре се пълни по желание, аз го мажа с майонеза, слагам пилешко бяло месо (предварително посварено или леко минало през тиган), кисели краставички, кашкавал, маслинки, гъбки, топено сирене, завивам и пека :heartbeating:
Ще си го направя в събота и ще ви го снимам дори!

Ммм това звучи невероятно! Аз съм виждала подобен вариант на Стефани с кайма и разни други джунджурии в него, а отгоре завито с бутер тесто, не зная колко време и как се пече, ама явно има хората жънат успехи и с него :grin:

17 Дек 2015, 12:13

Ще ви дам страхотна идея с Бутер тесто, не съм пробдала, но го видях в една кулинарна група днес. ;)
Прави се плик от бутер тестото, по средата се пълни с шунка и кашкавал, или по желание с каквото искате. :)
Правите големи пликове, според размера на ........ гофретника ви. Печете баничките в разделението за гофрети и стават страхотни! Не знам дали е удачно да взема снимката да ви покажа. ;)

17 Дек 2015, 13:21

Ваня Стойчева написа:Ще ви дам страхотна идея с Бутер тесто, не съм пробдала, но го видях в една кулинарна група днес. ;)
Прави се плик от бутер тестото, по средата се пълни с шунка и кашкавал, или по желание с каквото искате. :)
Правите големи пликове, според размера на ........ гофретника ви. Печете баничките в разделението за гофрети и стават страхотни! Не знам дали е удачно да взема снимката да ви покажа. ;)

Няма ли да стане по-лесно на фурна, така трябва да ги печеш една по една, а във фурната наведнъж...

17 Дек 2015, 17:50

Ваня, идеята е страхотна! Сигурно стават много, много вкусни, задължително ще си направя, но понеже нямам гофретник, дали ще стане на скарата на тостера? :roll:

18 Дек 2015, 16:22

На мен също ми хареса идеята, звучи страхотно, сигурно сатват много красиви, Някой ако направи да снима, за да си имаме авторска снимка, моля! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8