25 Ное 2015, 16:31
Напоследък ми се ще да си хапна класическа бутерка, но все избирам някоя глезотия, а това сега и с маслините ми звучи супер ;)Локумът написа:Бутерки пълнени с маслини, много добре се получават и са наистина неочаквани :)
26 Ное 2015, 13:34
26 Ное 2015, 14:51
Локумът написа:много го обичам и жена ми прави такова руло тип Стефани, само че с бутер тесто и вътре слага каквото намери, няма такава вкусотия!
26 Ное 2015, 16:09
qwerryyy написа:Локумът написа:много го обичам и жена ми прави такова руло тип Стефани, само че с бутер тесто и вътре слага каквото намери, няма такава вкусотия!
Ето! Подробности трябва да търсиш от жената на Локумът :)
27 Ное 2015, 12:01
red_eyes написа:qwerryyy написа:Локумът написа:много го обичам и жена ми прави такова руло тип Стефани, само че с бутер тесто и вътре слага каквото намери, няма такава вкусотия!
Ето! Подробности трябва да търсиш от жената на Локумът :)
Хмм, ама тя каймата не е много оферта в днешно време, по-добре е с някакво друго месо и там останалия пълнеж на Стефани
27 Ное 2015, 13:50
rabotnata pchela написа:red_eyes написа:Хмм, ама тя каймата не е много оферта в днешно време, по-добре е с някакво друго месо и там останалия пълнеж на Стефани
Това и аз го правя със "стефанито" няма никаква кайма. :) "Каймата" е самото бутер тесто, вътре се пълни по желание, аз го мажа с майонеза, слагам пилешко бяло месо (предварително посварено или леко минало през тиган), кисели краставички, кашкавал, маслинки, гъбки, топено сирене, завивам и пека![]()
Ще си го направя в събота и ще ви го снимам дори!
17 Дек 2015, 12:13
17 Дек 2015, 13:21
Ваня Стойчева написа:Ще ви дам страхотна идея с Бутер тесто, не съм пробдала, но го видях в една кулинарна група днес. ;)
Прави се плик от бутер тестото, по средата се пълни с шунка и кашкавал, или по желание с каквото искате. :)
Правите големи пликове, според размера на ........ гофретника ви. Печете баничките в разделението за гофрети и стават страхотни! Не знам дали е удачно да взема снимката да ви покажа. ;)
17 Дек 2015, 17:50
18 Дек 2015, 16:22