Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога според вас е редно да роди една жена първото си дете?

15 Юни 2015, 14:48

Локумът написа:Става се родител, когато имаш и пари и работа най-малкото, и това е достатъчно. :) Няма нищо сигурно на тая земя, освен да сме сигурни в силата си заедно и в любовта. :)

Въпрос на късмет е цялата работа. Може както имаш работа изведнъж да останеш без такава..

15 Юни 2015, 14:51

Аз родих на 25, но пък го искахме, просто не беше планувано :lol: :lol: :lol: в тази връзка няма правилна възраст за това, но има правилна настройка :idea: От друга страна не мога да си представя да родя първото си дете на 36 или нещо такова, ако съм искала само едно, става, но ако планувам и следващо... :|

15 Юни 2015, 15:35

PasDeDeux написа:Аз родих на 25, но пък го искахме, просто не беше планувано :lol: :lol: :lol: в тази връзка няма правилна възраст за това, но има правилна настройка :idea: От друга страна не мога да си представя да родя първото си дете на 36 или нещо такова, ако съм искала само едно, става, но ако планувам и следващо... :|

Както дойде, имам много познати, които са станали майки след 35 г. и не им е било проблем. Разбира се, друго е младата майка да тича след детето. :)

16 Юни 2015, 10:43

Разбирам да се чака заради пари, но повече, защо? А и ако наистина двойката може да си го позволи, каква е необходимостта да се отлага във времето, макар че има и много примери, при които семействата се справят с по-малко пари и то много добре.

29 Юли 2015, 08:10

Mon_ton написа:Разбирам да се чака заради пари, но повече, защо? А и ако наистина двойката може да си го позволи, каква е необходимостта да се отлага във времето, макар че има и много примери, при които семействата се справят с по-малко пари и то много добре.

С времето все по-трудно забременяват жените, така че и чакането не е много хубаво.(

29 Юли 2015, 10:06

Mon_ton написа:Разбирам да се чака заради пари, но повече, защо? А и ако наистина двойката може да си го позволи, каква е необходимостта да се отлага във времето, макар че има и много примери, при които семействата се справят с по-малко пари и то много добре.

Там е работата, че хората постоянно чакат да стане нещо, за да имат дете, това си е оправдание, парите никога не стигат, така че не смятам това за оправдание :!:

23 Ное 2015, 11:55

Все пак това е избор, който всеки трябва да направи, а не да се раждат деца по грешка, нали така?

23 Ное 2015, 12:51

Все пак, когато става въпрос за деца, те имат своите нужди , то са пари за дрехи, за храна, за лекарства, за всичко..

23 Ное 2015, 18:04

silver933 написа:Все пак това е избор, който всеки трябва да направи, а не да се раждат деца по грешка, нали така?

Апък май това си е честа практика, лошо е - факт, но не толкова от гледна точка на финансита, отколкото от тази, че не се дава никаква възможност за интелектуалното им развитие.

24 Мар 2016, 16:14

Като една баба да наставя и аз :grin: мисля, че около 27-30 г. е нормално за днешно време. Аз родих на 27 г. , което беше идеално за мен.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3