17 Авг 2015, 13:29
Yunona написа:rabotnata pchela написа:Хубаво избирате, но моят перфектен съпруг зарзавати не яде и за нас няма ни зима ни лято, не че ни се яде все едно и също , но мога ли да готвя по 100 пъти?
И моят съпруг беше така, когато се оженихме - не ядеше чушки, тиквички, зелен фасул, патладжан, какво ли не още... Постепенно прояде всичко за ужас на милата си майчица, която гледаше невярващо
Няма как да караме на месо с каротофи или ориз целогодишно и тук-там домати и краставици. Поне аз не мога. Та си научих човекО овреме, а сега признава, че е било за негово добро
18 Авг 2015, 09:58
maminka написа:Yunona написа:rabotnata pchela написа:Хубаво избирате, но моят перфектен съпруг зарзавати не яде и за нас няма ни зима ни лято, не че ни се яде все едно и също , но мога ли да готвя по 100 пъти?
И моят съпруг беше така, когато се оженихме - не ядеше чушки, тиквички, зелен фасул, патладжан, какво ли не още... Постепенно прояде всичко за ужас на милата си майчица, която гледаше невярващо
Няма как да караме на месо с каротофи или ориз целогодишно и тук-там домати и краставици. Поне аз не мога. Та си научих човекО овреме, а сега признава, че е било за негово добро
Абе или много те обича, или просто лесно поддава![]()
Има такива инати, че няма шанс да ги накараш под никаква форма да вкусят храната, която са заклеймили, но от коментара ти, любимата ми част е тази с майка му
![]()
18 Авг 2015, 11:12
Yunona написа:О, инатът му е скорпионски, но с любов и упоритост нещата се получиха
Насила хубост не става - именно затова Мама тотално се беше провалила. Не принудата, дипломацията постигна успеха
19 Авг 2015, 14:02
19 Авг 2015, 14:02
19 Авг 2015, 15:53
annamaria написа:за мен лично е немислимо да се яде топла супа през летните месеци.а скоро го направих и се учудих на себе си. беше вкусно но такива топли вълни преминаваха през мен,че нямам думи.
19 Авг 2015, 16:04
rabotnata pchela написа:annamaria написа:за мен лично е немислимо да се яде топла супа през летните месеци.а скоро го направих и се учудих на себе си. беше вкусно но такива топли вълни преминаваха през мен,че нямам думи.
Права си, и на мен ми е трудно да ям много топло през лятото, а малкия тея дни рече, че иска само да яде супа и супа! Супа и сладолед, това иска хаха
19 Авг 2015, 17:05
20 Авг 2015, 10:25
Monika_Spasova написа:Лятото е времето за скарата на открито с приятели и студена бира от реката! Какво се правите всички на ни лук яли, ни лук мирисали!
31 Авг 2015, 10:39