Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

04 Авг 2016, 16:50

irka написа:Може ли да се мине само с почистването при козметичката? Мисля, че това е достатъчно след лятото и плажовете.

Ако искаш да се свият порите, само с почистване не става.

05 Авг 2016, 09:51

Слънцето през лятото е безпощадно към кожата на лицето и за да се освежи наистина е нужно мааалко повече от почистване. Особено ако сме на 30+ или 35+ :smile: .

08 Авг 2016, 11:57

irka написа:Може ли да се мине само с почистването при козметичката? Мисля, че това е достатъчно след лятото и плажовете.

зависи от състоянието на кожата ти и до колко си успяла да я запазиш свежа и хидратирана. за повечето жени си има нужда от възстановяване след морето.

08 Авг 2016, 13:39

На плажа как се успява да се запази свежа и хидратирана? Освен с плажно масло с какво друго да я мажеш? Не съм виждала жени на плажа да са се погрижили за лицето си, както в ежедневието си.

09 Авг 2016, 17:26

mimeto90 написа:На плажа как се успява да се запази свежа и хидратирана? Освен с плажно масло с какво друго да я мажеш? Не съм виждала жени на плажа да са се погрижили за лицето си, както в ежедневието си.

На плажа е много важно да се грижим за кожата на цялото тяло. Задължително се мажа със слъцезащитни кремове с 50 фактор, силното слънце състарява кожата.

09 Авг 2016, 17:32

Винаги съм се чудила как се пекат на силното слънце хората. Мажат се със слънцезащитен, но се подлагат на жарките лъчи. Аз имам чувството, че ще се опържа.

10 Авг 2016, 16:51

pavleta написа:Винаги съм се чудила как се пекат на силното слънце хората. Мажат се със слънцезащитен, но се подлагат на жарките лъчи. Аз имам чувството, че ще се опържа.

Аз се мажа, но седя на сянка, като изляза от морето пак се намазвам и бум под чадъра, на слънце се показвам чак след 18:30 часа, когато е по-щадящо.

11 Авг 2016, 09:30

И аз не се пека директно, само под чадъра седя, защото много бенки ми излизат после, макар че се мажа постоянно.

11 Авг 2016, 15:01

като гледам как стоят и се препичат и се връщат с много силен тен, за да си личи, че са били на море.. :) страх ме хваща! Аз също стоя след 5-6ч на слънце, до тогаав се крия и пак се изгаря.

12 Авг 2016, 15:32

Ваня Стойчева написа:като гледам как стоят и се препичат и се връщат с много силен тен, за да си личи, че са били на море.. :) страх ме хваща! Аз също стоя след 5-6ч на слънце, до тогаав се крия и пак се изгаря.

Да, от една страна слънцето е полезно за имунната ни система, но от друга трябва да внимаваме с него защото е безпощадно към кожата ни. Решила съм есента веднага на кожен лекар да отида, че бенките се увеличиха много тази година. По съвет на приятелка се снимах с телефона преди лятото и сега съм малко притеснена.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25