Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Мнениеот annamaria » 06 Окт 2015, 10:11

Gorica23 написа:според вас вярно ли е,че през зимата е по-добре да използваме крем богат на витамини,отколкото хидратиращ. това ми го каза продавач-консултантката в един магазин за козметика.? :roll:

и аз съм чувала нещо подобно. защото хидратиращия крем един вид кристализирал върху порите и ги запушвал.но знам ли. аз лично бих се посъветвала с дерматолог, а не с продавачка в магазина.
annamaria

Мнениеот sofi_black » 06 Окт 2015, 11:23

annamaria написа:
Gorica23 написа:според вас вярно ли е,че през зимата е по-добре да използваме крем богат на витамини,отколкото хидратиращ. това ми го каза продавач-консултантката в един магазин за козметика.? :roll:

и аз съм чувала нещо подобно. защото хидратиращия крем един вид кристализирал върху порите и ги запушвал.но знам ли. аз лично бих се посъветвала с дерматолог, а не с продавачка в магазина.

:shock: :shock: Нямах идея, че хидратиращите кремове имат такъв ефект :shock: а кои са тези богатите на витамини? :roll:
sofi_black

Мнениеот Kremiliya » 06 Окт 2015, 14:21

И аз съм чувала, че не трябва да се ползват хидратиращи кремове, затова вече ползвам само естествени масла и съм много доволна.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Pacienti » 06 Окт 2015, 15:21

Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.
Pacienti

Мнениеот sofi_black » 06 Окт 2015, 16:58

Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.

Ехаа... първият престрашил се да отиде на дерматолог или поне е първият, откакто ви чета! ;) Нямам търпение...
sofi_black

Мнениеот annamaria » 07 Окт 2015, 14:34

Pacienti написа:Моята дерматоложка вече предлага и козметиката на Obaji, като средство за поддържане на кожата. Имам час другата седмица, ще разказвам.

брей, ами хайде ще разкажеш за тази козметика,аз за пръв път чувам за нея. за каква кожа е тя?
annamaria

Мнениеот exotic » 07 Окт 2015, 15:50

annamaria написа:

брей, ами хайде ще разкажеш за тази козметика,аз за пръв път чувам за нея. за каква кожа е тя?

Да, търсих и аз за нея, но не получих много информация... до този момент
exotic

Мнениеот Pacienti » 07 Окт 2015, 16:14

sofi_black написа:

Ехаа... първият престрашил се да отиде на дерматолог или поне е първият, откакто ви чета! ;) Нямам търпение...

Отдавна съм се "престрашила", имам си страхотна дерматоложка, ето линк към тема, където говорим надълго и широко за поддържането на кожата.
topic12084.html
Pacienti

Мнениеот Pacienti » 07 Окт 2015, 16:28

exotic написа:
annamaria написа:

Да, търсих и аз за нея, но не получих много информация... до този момент

Момичета, това е медицинска козметика и се предписва от дерматолог, зависимост от индивидуалното състояние на кожата ни.
Тук може да намерите подробна информация,
http://www.drkaliasheva.com/news/medits ... na-kozhata
Pacienti

Мнениеот annamaria » 08 Окт 2015, 14:22

и някой пробвал ли е тази козметика. разгледах каталога,вдъхват надежда определено.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим