Как разпределяте месечния си бюджет?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как разпределяте месечния си бюджет?

Мнениеот Rali_hr » 10 Юли 2015, 12:43

Ръчното записване е много зор, но на времето и майка ми и баба ми така правеха, явно дава резултат.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот maminka » 10 Юли 2015, 15:28

Snejna написа:
Lollipop написа:Аз си свалих едно приложение на телефона, в него записвам всичките си разходи, така видях къде безсмислено харча пари и ограничих тези разходи. :)

Дори и без приложение, само ако се записват къде отиват парите могат да се спести голяма част от тях, просто наистина е редно да се научим да виждаме къде си даваме парите. :!:

Факт е, но като разпределя всичко, по сметките и децата, накрая остава колкото до следващата заплата :idea:
maminka

Мнениеот Alex_mor » 10 Юли 2015, 15:38

То като остава до следващата заплата бива, толкова познати имам, които не им остава за тогава и е супер гадно! :(
Alex_mor

Мнениеот dejavu » 10 Юли 2015, 16:44

Alex_mor написа:То като остава до следващата заплата бива, толкова познати имам, които не им остава за тогава и е супер гадно! :(

Така е, но въпреки това те пак не се водят на прага на бедността, няма как да получат финансова помощ от държавата, просто защото работиш и се води, че взимаш някакви пари :evil: :evil:
dejavu

Мнениеот кора-бия » 10 Юли 2015, 16:50

Пари има, просто хората ги мързи да си ги изкарат!
кора-бия

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Юли 2015, 09:09

кора-бия написа:Пари има, просто хората ги мързи да си ги изкарат!
Имаш право, но до някъде. :)
Иначе за мен е почти н евъзможно да се справя,решила съм вече мъжа да мисли за финансите. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 13 Юли 2015, 13:11

Rali_hr написа:Ръчното записване е много зор, но на времето и майка ми и баба ми така правеха, явно дава резултат.

Да, не е много приятно, но се създава навик и стават нещата. Но иначе не се усещат парите къде заминават, за мен това е начина, който практикувам и съм доволна.
Аватар
Snejna

Мнениеот kalinka-kuku » 14 Юли 2015, 13:23

Аз решавам колко пари ще харча на седмицата и се придържам към този план. :) така ми е най-удобно и се справям най-лесно, а и не робувам на всяка една стотинка, която давам.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот puhcheto » 14 Юли 2015, 13:36

Това е много добре, но да имаш план за седмицата, аз с моите откачени приятели всеки ден има нов план и накрая се оказваме разорени на края на месеца и така до следващата заплата, два-три дни отрезвяващи дни, в които всеки стои у дома и после отначало :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
puhcheto

Мнениеот miron » 14 Юли 2015, 14:38

puhcheto написа:Това е много добре, но да имаш план за седмицата, аз с моите откачени приятели всеки ден има нов план и накрая се оказваме разорени на края на месеца и така до следващата заплата, два-три дни отрезвяващи дни, в които всеки стои у дома и после отначало :mrgreen: :mrgreen:

Всички сме минали през това време, въпрос на организация е да се справиш с парите. :mrgreen:
miron

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси