Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как разпределяте месечния си бюджет?

29 Юли 2015, 15:14

Lollipop написа:У на нас нямаме общ бюджет, всеки си има пари и си ги ахрчи както намери за добре ;)

И у нас бяхме така, ма много скъпо ми ляга и събрахме бюджетите, така могат да се отделят някакви пари, иначе е невъзможно, всеки изнемогва със заплатата си.

29 Юли 2015, 16:54

Andrey написа:
Lollipop написа:У на нас нямаме общ бюджет, всеки си има пари и си ги ахрчи както намери за добре ;)

И у нас бяхме така, ма много скъпо ми ляга и събрахме бюджетите, така могат да се отделят някакви пари, иначе е невъзможно, всеки изнемогва със заплатата си.

Не мисля, че точно така стоят нещата, ако се събират пари за някакви общи покупки като прах за пране и т.н. :idea:

30 Юли 2015, 10:26

Зависи много от това колко е сериозна връзката и какви са отношенията, но е добре всеки да си прави някакъв разчет на средствата, особено ако не е работата на женене :D

30 Юли 2015, 13:25

Наистина зависи от адски много неща и не смятам, че има някакво правило относно това дали трябва парите да са общи. Например, ако сме студенти и гаджето ми получава повече пари от мен, то аз не бих му казал, ами хайде да си направим общ бюджет, при положение, че и двамата сме в едно и също положение :idea: :lol: :lol: :lol:

30 Юли 2015, 16:45

Хубаво е да се пази известна дистанция, особено докато хората са млади, аз си спомням преди няколко години, когато заживяхме с гаджето ми, исках да ми направя някакъв по-готин подарък за РД, ама нямах спестени пари и нали се сещате откъде трябваше да взема, много тъпо се получи :| :lol:

10 Авг 2015, 12:44

mangusta написа:Хубаво е да се пази известна дистанция, особено докато хората са млади, аз си спомням преди няколко години, когато заживяхме с гаджето ми, исках да ми направя някакъв по-готин подарък за РД, ама нямах спестени пари и нали се сещате откъде трябваше да взема, много тъпо се получи :| :lol:

от къде взе? от него самия ли? хахаха :)

10 Авг 2015, 13:55

rabotnata pchela написа:
mangusta написа:Хубаво е да се пази известна дистанция, особено докато хората са млади, аз си спомням преди няколко години, когато заживяхме с гаджето ми, исках да ми направя някакъв по-готин подарък за РД, ама нямах спестени пари и нали се сещате откъде трябваше да взема, много тъпо се получи :| :lol:

от къде взе? от него самия ли? хахаха :)

Хаха ее не, от общите, но те рязко се стопиха, съответно сети се къде са след като погледнах така виновно :roll: :lol:

11 Авг 2015, 09:43

Затова от рано трябва да се правят плановете за подаръци и почивки, за ад не попадаш в такива сконфузни ситуации. На мен ще ми е гадно, ако мъжът ми посегне на семейните пари за да ми купи подарък, знаич просто в последния момент се е сетил.

11 Авг 2015, 12:26

Вместо да се чудите, дайте парите на свекървата тя ще ги оправи! :lol: :lol: :lol: Ще ви научи на бързо как да бъдете домакини!

03 Сеп 2015, 16:25

Локумът написа:Вместо да се чудите, дайте парите на свекървата тя ще ги оправи! :lol: :lol: :lol: Ще ви научи на бързо как да бъдете домакини!

Пък ако се дадат на тъщата ще е още по-зле, тогава може да се втали цялата къща. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15