Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как разпределяте месечния си бюджет?

04 Сеп 2015, 13:48

Локумът написа:Вместо да се чудите, дайте парите на свекървата тя ще ги оправи! :lol: :lol: :lol: Ще ви научи на бързо как да бъдете домакини!

НЕде, че когато бях млада снаха и през това съм минала, живеехме при родителите на мъжа ми и майка му отговаряше за домакинството, а той реши, понеже вече см еповече хора трябва да и стоварва почти цялата си заплата. Понякога се чувствах, че трябва да поискам от нея пари защото простао заплатата ми е в ръцете ѝ!

04 Сеп 2015, 14:27

Ваня Стойчева написа:
Локумът написа:Вместо да се чудите, дайте парите на свекървата тя ще ги оправи! :lol: :lol: :lol: Ще ви научи на бързо как да бъдете домакини!

НЕде, че когато бях млада снаха и през това съм минала, живеехме при родителите на мъжа ми и майка му отговаряше за домакинството, а той реши, понеже вече см еповече хора трябва да и стоварва почти цялата си заплата. Понякога се чувствах, че трябва да поискам от нея пари защото простао заплатата ми е в ръцете ѝ!

Това звучи ужасно! Добре, че не ми се е случвало, да чукам на дърво, а тя с каква охота е приела, но преди 20 години всичко е било възможно.

04 Сеп 2015, 14:37

Леле, Ваня, ти ни шашна направо бе! :shock: Как така свекървата ще е държала парите, вече на Локумът шегата на изглежда никак забавна, като знаеш, че има хора минали през този ужас.

04 Сеп 2015, 15:35

Аз у нас съм шефа на парите, мъжа ги дава и аз решавам как да се харчат. Хич не мисля кой какво иска, както аз преценя. ако има претенции той да ги харчи! :) А свекървата има да почака хахахах

10 Сеп 2015, 11:58

Трудно е една жена да се справи с парите на цялото семейсто. Има ли обаче мъже, които са се нагърбили с тази задача те да управляват финансите и да отговарят за яденето, сметките, дрехите и всичко останало.

10 Сеп 2015, 13:32

Rali_hr написа:Трудно е една жена да се справи с парите на цялото семейсто. Има ли обаче мъже, които са се нагърбили с тази задача те да управляват финансите и да отговарят за яденето, сметките, дрехите и всичко останало.

Аз съм такъв човек, купувам си най-напред бирата и мезето, после мисля за останалото! :)

11 Сеп 2015, 14:32

Локумът написа:
Rali_hr написа:Трудно е една жена да се справи с парите на цялото семейсто. Има ли обаче мъже, които са се нагърбили с тази задача те да управляват финансите и да отговарят за яденето, сметките, дрехите и всичко останало.

Аз съм такъв човек, купувам си най-напред бирата и мезето, после мисля за останалото! :)

Ето затова те държи твоята вече на диета Локуме, като прекаляваш в пиячката какво да те прави! :) Скоро и парите ще ти прибере :) Подготвяй се ;) :lol:

12 Сеп 2015, 14:23

МИнавам и си пазарувам почти всичко за половин месец напред, останалото си го оставям за ежедневни харчове - бира, хляб, дрехи, маратонки и подобни. :)

17 Сеп 2015, 16:23

Alex_mor написа:МИнавам и си пазарувам почти всичко за половин месец напред, останалото си го оставям за ежедневни харчове - бира, хляб, дрехи, маратонки и подобни. :)

Със семейство мисля, че това е трудно изпълнимо :)

19 Сеп 2015, 09:38

Честно да ви кажа тея пари като цяло са трудноизпълнимо нещо, на мен хич не ми се получава заделянето на парите и изобщо - действието по какъвто и да е въпрос с тях, все сме на червено или на минус. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15