Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
03 Юли 2015, 14:08
Хубаво е, че вечерта все пак е минала добре, да кофти е било, че малко са се объркали първоначалните планове и идеята, но може би следващия път няма да има работа за довършване човека и ще се включи в приготвянето на храната.
03 Юли 2015, 14:32
Аз каквато съм люта от началото на бременността, та и сега, предполагам щях да му тръсна покупките и аз да си грабна лаптопа
03 Юли 2015, 14:34
julianne написа:Аз каквато съм люта от началото на бременността, та и сега, предполагам щях да му тръсна покупките и аз да си грабна лаптопа

Горкия щеше тотално да го стресираш и сигурно нямаше да има втора вечер.
03 Юли 2015, 14:36
Аз мисля, че вечерта е минала страхотно! И на мен ми се иска да измисля нещо различно и специално за мъжа ми, вече сме толкова години заедно и покрай заниманията с децата сякаш между нас няма останала страст, а само рутина. Не казвам, че не се обичаме, но ..иска ми се да изпратя децата при бабата и да се поглезим с някаква специална вечер. Предложете нещо и за мен.
03 Юли 2015, 15:22
Jully написа:Аз мисля, че вечерта е минала страхотно! И на мен ми се иска да измисля нещо различно и специално за мъжа ми, вече сме толкова години заедно и покрай заниманията с децата сякаш между нас няма останала страст, а само рутина. Не казвам, че не се обичаме, но ..иска ми се да изпратя децата при бабата и да се поглезим с някаква специална вечер. Предложете нещо и за мен.

Просто го посрещни гола, всичко друго е ненужно, освен изпращането на децата на далеч.
03 Юли 2015, 15:59
Alex_mor страхотен съвет си дал просто!
06 Юли 2015, 12:50
Jully, децата задължително ги изпращаш при бабите, не знам с какъв бюджет разполагате, но може да заминете някъде за дълъг уикенд, да смените средата.
Ако сте си вкъщи, сложи секси бельо, бих си облякла рокля, малко грим, неща за хапване и пийване според вкуса ви и нещата ще станат.
06 Юли 2015, 13:12
Може да излезете и някъде, да посетите концерт, да се надъхате и да се приберете и да се забавлявате, както в младежките години.
06 Юли 2015, 13:27
Mon_ton написа:Може да излезете и някъде, да посетите концерт, да се надъхате и да се приберете и да се забавлявате, както в младежките години.

Това е твърде изтощаващо, като се има предвид, че частта, която обикновено следва
06 Юли 2015, 13:47
Mon_ton написа:Може да излезете и някъде, да посетите концерт, да се надъхате и да се приберете и да се забавлявате, както в младежките години.

Допада ми тази идея.