Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

03 Юли 2015, 14:08

Хубаво е, че вечерта все пак е минала добре, да кофти е било, че малко са се объркали първоначалните планове и идеята, но може би следващия път няма да има работа за довършване човека и ще се включи в приготвянето на храната. :)

03 Юли 2015, 14:32

Аз каквато съм люта от началото на бременността, та и сега, предполагам щях да му тръсна покупките и аз да си грабна лаптопа :mrgreen:

03 Юли 2015, 14:34

julianne написа:Аз каквато съм люта от началото на бременността, та и сега, предполагам щях да му тръсна покупките и аз да си грабна лаптопа :mrgreen:

:lol: Горкия щеше тотално да го стресираш и сигурно нямаше да има втора вечер.

03 Юли 2015, 14:36

Аз мисля, че вечерта е минала страхотно! И на мен ми се иска да измисля нещо различно и специално за мъжа ми, вече сме толкова години заедно и покрай заниманията с децата сякаш между нас няма останала страст, а само рутина. Не казвам, че не се обичаме, но ..иска ми се да изпратя децата при бабата и да се поглезим с някаква специална вечер. Предложете нещо и за мен. :(

03 Юли 2015, 15:22

Jully написа:Аз мисля, че вечерта е минала страхотно! И на мен ми се иска да измисля нещо различно и специално за мъжа ми, вече сме толкова години заедно и покрай заниманията с децата сякаш между нас няма останала страст, а само рутина. Не казвам, че не се обичаме, но ..иска ми се да изпратя децата при бабата и да се поглезим с някаква специална вечер. Предложете нещо и за мен. :(

Просто го посрещни гола, всичко друго е ненужно, освен изпращането на децата на далеч. :lol:

03 Юли 2015, 15:59

Alex_mor страхотен съвет си дал просто! :lol:

06 Юли 2015, 12:50

Jully, децата задължително ги изпращаш при бабите, не знам с какъв бюджет разполагате, но може да заминете някъде за дълъг уикенд, да смените средата.
Ако сте си вкъщи, сложи секси бельо, бих си облякла рокля, малко грим, неща за хапване и пийване според вкуса ви и нещата ще станат.

06 Юли 2015, 13:12

Може да излезете и някъде, да посетите концерт, да се надъхате и да се приберете и да се забавлявате, както в младежките години. :)

06 Юли 2015, 13:27

Mon_ton написа:Може да излезете и някъде, да посетите концерт, да се надъхате и да се приберете и да се забавлявате, както в младежките години. :)

Това е твърде изтощаващо, като се има предвид, че частта, която обикновено следва :mrgreen:

06 Юли 2015, 13:47

Mon_ton написа:Може да излезете и някъде, да посетите концерт, да се надъхате и да се приберете и да се забавлявате, както в младежките години. :)

Допада ми тази идея. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24