Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

06 Юли 2015, 14:50

Gorica23 написа:
Mon_ton написа:Може да излезете и някъде, да посетите концерт, да се надъхате и да се приберете и да се забавлявате, както в младежките години. :)

Допада ми тази идея. :)

Пак зависи какъв тип е концертът, ако е Павароти - ок, ако е Last Hope - не мисла :mrgreen: :mrgreen:

06 Юли 2015, 15:06

Може дори да е на концерт на Графа, точно ще е супер романтично. :) Все пак зависи според вкусовете.

06 Юли 2015, 17:35

Monika_Spasova написа:Може дори да е на концерт на Графа, точно ще е супер романтично. :) Все пак зависи според вкусовете.

Хаха е разбира се, точно на Графа ще е най-добре :lol: :lol: Може в някой пиано бар също така, готино ще е :idea:

07 Юли 2015, 09:46

Всичко е позволено, след като сте решили, че е вашия ден. Идеята да отидете някъде наистна е добра, сети се за нещо, което сте правили преди да се съберете да живеете заедно и си направете среща като от младините, със сигурност ще мине добре. ;)

07 Юли 2015, 10:30

Да ви се похваля, че вчера бях на първа среща и беше много готино, пихме бира с пържени картофи, гледахме Най-лошите татуировки :D и си лафихме до късно късно :D :D така че много зависи от човека :D

07 Юли 2015, 11:22

Така е, без човек среща не става. Като има за какво да си говорим и се разсмиваме, всичко е наред! :)

07 Юли 2015, 11:33

donni написа:Да ви се похваля, че вчера бях на първа среща и беше много готино, пихме бира с пържени картофи, гледахме Най-лошите татуировки :D и си лафихме до късно късно :D :D така че много зависи от човека :D

Охооо! :) Хубави са първите срещи, особено ако не са се случвали от много време е наистина много специално!

07 Юли 2015, 13:39

Snejna написа:
donni написа:Да ви се похваля, че вчера бях на първа среща и беше много готино, пихме бира с пържени картофи, гледахме Най-лошите татуировки :D и си лафихме до късно късно :D :D така че много зависи от човека :D

Охооо! :) Хубави са първите срещи, особено ако не са се случвали от много време е наистина много специално!

Абе първа среща ама на бира, че и с картофи, я се стегнете, явно сте млади, погрижете се за повече романтика :idea:

07 Юли 2015, 14:16

Какво ѝ е на срещата на по бира и картофи, подобна среща може да мине много добре, страхотно направо :)

07 Юли 2015, 14:33

По думите ти съдя, че ще има и втора среща. Нямам нищо против бирата и картофите, но вдигни малко нивото в стратегически план, че мъжете както ги научиш в началото и така цял живот. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24