14 Юли 2015, 14:57
14 Юли 2015, 15:35
Lisica написа::mrgreen: Точно такъв тип срещи харесвам и аз!
Вчера излизах с едно момче на първа среща. Бяхме у тях, а той беше приготвил страхотна салата с макарони, а после си хапнахме зеленчуци на грил с пилешко, накрая имаше и сладоледена торта! Всичко беше идеално, в идеални порции, след като хапнахме ходихме на разходка и ме изпрати до нас!)) Не стигнахме до спорта, което беше идеалната ни среща.
Явно е, че той ще готви занапред хахаха
![]()
![]()
15 Юли 2015, 11:00
Lisica написа::mrgreen: Точно такъв тип срещи харесвам и аз!
Вчера излизах с едно момче на първа среща. Бяхме у тях, а той беше приготвил страхотна салата с макарони, а после си хапнахме зеленчуци на грил с пилешко, накрая имаше и сладоледена торта! Всичко беше идеално, в идеални порции, след като хапнахме ходихме на разходка и ме изпрати до нас!)) Не стигнахме до спорта, което беше идеалната ни среща.
![]()
![]()
15 Юли 2015, 11:19
rabotnata pchela написа:Lisica написа::mrgreen: Точно такъв тип срещи харесвам и аз!
![]()
![]()
Аз не съм почитател да се спортува още с първите няколко срещи, тъй че поздравявам ви и двамата за избора да отложите тези занимания за по-нататък.)
15 Юли 2015, 12:28
15 Юли 2015, 14:03
15 Юли 2015, 16:24
Lisica написа:Да, беше страхотно, спорта наистина ще го оставим за по-нататък, отдавна не ми се е случвало да се видя с някой, който не бърза да отбележи!
21 Юли 2015, 17:25
22 Юли 2015, 10:12
22 Юли 2015, 10:21
svetlozara написа:Ясно е то, че няма да избяга яденето, ама все пак не трябва от вратата за краката, повърхностно е!