Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

22 Юли 2015, 10:42

miron написа:Знаете ли една моя приятелка какво беше направила, беше много готино. Беше поръчала от китайския разни неща които бяха доста атрактивни беше намятала едни възглавници по земята, свещи, ала бала. :) Беше мноого готино! :)

Еха много добре звучи, хареса ми

22 Юли 2015, 11:25

Slavena написа:
miron написа:Знаете ли една моя приятелка какво беше направила, беше много готино. Беше поръчала от китайския разни неща които бяха доста атрактивни беше намятала едни възглавници по земята, свещи, ала бала. :) Беше мноого готино! :)

Еха много добре звучи, хареса ми

Ммм и на мен такива неща адски много ми допадат, ама трябва да си запознат и с това какво харесва на човека до тебе :idea:

22 Юли 2015, 14:13

rabotnata pchela написа:
Lisica написа::mrgreen: Точно такъв тип срещи харесвам и аз!
Вчера излизах с едно момче на първа среща. Бяхме у тях, а той беше приготвил страхотна салата с макарони, а после си хапнахме зеленчуци на грил с пилешко, накрая имаше и сладоледена торта! Всичко беше идеално, в идеални порции, след като хапнахме ходихме на разходка и ме изпрати до нас! :))) Не стигнахме до спорта, което беше идеалната ни среща. :) Явно е, че той ще готви занапред хахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз не съм почитател да се спортува още с първите няколко срещи, тъй че поздравявам ви и двамата за избора да отложите тези занимания за по-нататък. :))

Една приятелка е на почивка в Испания и ми прати снимки на такъв убавец, който искал да спортува, тя отложила, той си заминал...
Зодията и е овен, написах и че не е овен, а овца. :)

22 Юли 2015, 14:18

Е, в чужбина и в друг град всичко е позволено, макар че аз най-вече си падам по такива забавления може и без храна. :)

22 Юли 2015, 14:59

svetlozara написа:Е, в чужбина и в друг град всичко е позволено, макар че аз най-вече си падам по такива забавления може и без храна. :)

Именно като е за малко въпросният човек няма време за ядене, трябва да се действа, а и толкова сладко :mrgreen: :mrgreen:

22 Юли 2015, 15:34

А как ви се струва едно истинско месно меню, излизам сега с един такъв месояден тип, който и салата не яде, какво да го правя ;) :mrgreen:

22 Юли 2015, 16:47

qwerryyy написа:А как ви се струва едно истинско месно меню, излизам сега с един такъв месояден тип, който и салата не яде, какво да го правя ;) :mrgreen:

Някъде из темите днес видях едно прекрасно плато, мисля, че беше изцяло от месо и мисля, че ще ти свърши работа едно такова :idea:

22 Юли 2015, 18:57

Няколко страници по-напред е въпросното плато, а иначе може да пробваш и хубаво месно руло с бутер тесто! :mrgreen:

23 Юли 2015, 11:25

Или сега се сещам за рулца от бекон, ще бъдат страаашни, особено ако се сложи някакво меко сирене вътре :idea:

23 Юли 2015, 12:42

sofi_black написа:Или сега се сещам за рулца от бекон, ще бъдат страаашни, особено ако се сложи някакво меко сирене вътре :idea:

Гледала съм рецепти в които завиват и гриловани аспержи ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24