22 Юли 2015, 10:42
miron написа:Знаете ли една моя приятелка какво беше направила, беше много готино. Беше поръчала от китайския разни неща които бяха доста атрактивни беше намятала едни възглавници по земята, свещи, ала бала.Беше мноого готино!
22 Юли 2015, 11:25
Slavena написа:miron написа:Знаете ли една моя приятелка какво беше направила, беше много готино. Беше поръчала от китайския разни неща които бяха доста атрактивни беше намятала едни възглавници по земята, свещи, ала бала.Беше мноого готино!
Еха много добре звучи, хареса ми
22 Юли 2015, 14:13
rabotnata pchela написа:Lisica написа::mrgreen: Точно такъв тип срещи харесвам и аз!
Вчера излизах с едно момче на първа среща. Бяхме у тях, а той беше приготвил страхотна салата с макарони, а после си хапнахме зеленчуци на грил с пилешко, накрая имаше и сладоледена торта! Всичко беше идеално, в идеални порции, след като хапнахме ходихме на разходка и ме изпрати до нас!)) Не стигнахме до спорта, което беше идеалната ни среща.
Явно е, че той ще готви занапред хахаха
![]()
![]()
Аз не съм почитател да се спортува още с първите няколко срещи, тъй че поздравявам ви и двамата за избора да отложите тези занимания за по-нататък.)
22 Юли 2015, 14:18
22 Юли 2015, 14:59
svetlozara написа:Е, в чужбина и в друг град всичко е позволено, макар че аз най-вече си падам по такива забавления може и без храна.
22 Юли 2015, 15:34
22 Юли 2015, 16:47
qwerryyy написа:А как ви се струва едно истинско месно меню, излизам сега с един такъв месояден тип, който и салата не яде, какво да го правя![]()
22 Юли 2015, 18:57
23 Юли 2015, 11:25
23 Юли 2015, 12:42
sofi_black написа:Или сега се сещам за рулца от бекон, ще бъдат страаашни, особено ако се сложи някакво меко сирене вътре