Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Рецепти за летни супи?

03 Юли 2015, 13:00

Anka написа:Гледах една рецепта на едни супи , които бяха от настъргна краставица с вода ;) да ви кажа това не бих го яла.

Наистина ли е било чиста вода :roll: ама тя самата краставица си е почти чиста вода :D демек супа от вода с вода :? като за строга диета :mrgreen:

12 Авг 2015, 15:55

Има хора, коитот ака си правят и таратор, слагат всичко без киселото мляко, за мен също е странно и не бих го яла.:)

12 Авг 2015, 16:07

Има само 2 летни супи - гаспачо и таратор! На човек не му трявба да изпробва други видове, защото просто не е необходимо.

12 Авг 2015, 16:07

Има само 2 летни супи - гаспачо и таратор! На човек не му трявба да изпробва други видове, защото просто не е необходимо.

12 Авг 2015, 17:00

dinkog написа:Има само 2 летни супи - гаспачо и таратор! На човек не му трявба да изпробва други видове, защото просто не е необходимо.

Да, изборът ти е страхотен, но на половина, гаспачото е ужасна супа :)

13 Авг 2015, 07:35

Не съм яла гаспачо никога, защото не обичам домати и си представям, че ще е ужасна за моя вкус. :mrgreen:
Но за таратора съм съгласна, а други летни супи - абсурд. Не мога да ям разни зеленчуци, хръвлени в присъствието на вода с лед, неестествено ми е.

13 Авг 2015, 11:41

Pipilota написа:Не съм яла гаспачо никога, защото не обичам домати и си представям, че ще е ужасна за моя вкус. :mrgreen:
Но за таратора съм съгласна, а други летни супи - абсурд. Не мога да ям разни зеленчуци, хръвлени в присъствието на вода с лед, неестествено ми е.

хахаха не знам много рецепти за студени супи, не са обичайни по нашите ширини, но не мисля, че в тях това е най-основното, а именно водата с лед. :mrgreen:

13 Авг 2015, 14:46

Затова си хапвайте таратор да сте сигурни, че ще ви хареса и че ще го приемете нормално за вас самите ;)

13 Авг 2015, 15:50

Тараторът наистина е супер избор и аз от него ям, други летни супи не знам но и сякаш супа не ми е точно на място казано, супа е нещо за наяждане.

13 Авг 2015, 22:06

[quote="Monika_Spasova"
Да, изборът ти е страхотен, но на половина, гаспачото е ужасна супа :)[/quote]

Е, хайде сега - генерални обобщения на база личен вкус :)
Гаспачо е прекрасна супа! Разхлаждаща и пълна с вкусове!
Впрочем, баба правеше някаква студена доматена супа навремето (ама не и викахме супа :) ) - доматен сок, сол, чесън, слънчогледово олио или зехтин, много магданоз - баше супер вкусна!
Зимата пък понякога отваряше буркан белени домати (винаги домашно производство :) ) и прибавяше ситно нарязан праз лук и зехтин. Беше нещо като течна салата - много приятна на вкус.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3