10 Юли 2015, 15:17
10 Юли 2015, 16:30
10 Юли 2015, 16:47
15 Юли 2015, 14:05
кора-бия написа:Толкова свястно месо има за ядене, тръгнали да ядат охлюви, не мога ви се начудя направо.
15 Юли 2015, 16:23
16 Юли 2015, 06:44
dejavu написа:Абе месо има, но деликатесите са си деликатеси, а охлювите май точно там спадат, заедно с жабите![]()
16 Юли 2015, 07:04
Pipilota написа:dejavu написа:Абе месо има, но деликатесите са си деликатеси, а охлювите май точно там спадат, заедно с жабите![]()
Даа,виж на жабите сме големи почитарели вкъщи [emoji196] [emoji4] [emoji1]
Обаче у рецептата за друсания ихлювси кебап много ми хареса записах я останаха само охлювите да намеря хахахах[emoji222]
17 Юли 2015, 14:11
20 Юли 2015, 14:50
maminka написа:Мъжът ми много обича охлюви, но рядко си правя, за щастие на цялата къща, а когато ги приготвя бягаме от ужас и той царува сам в кухнята, та със сигурност ще му предложа тази рецепта, стига да я изпълни извън дома![]()
24 Юли 2015, 07:25
Ваня Стойчева написа:Rali_hr написа:А с черупките какво се случва, те за красота ли са?
Яла съм преди много години. Черупките при някои рецепти се използват само за бульона, сервират се за красота.