Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ядете ли охлюви и как ги готвите?

10 Юли 2015, 15:17

Само охлювите така и не ми харесаха, не можах да се отърся от мисълта, че това е охлюв и не се научих да ги ям. Но доста хора са им почитатели.

10 Юли 2015, 16:30

А как се вадят охлювите от черупките в такъв случай, никога не съм яла, но мога да пробвам да приготвя :roll:

10 Юли 2015, 16:47

Толкова свястно месо има за ядене, тръгнали да ядат охлюви, не мога ви се начудя направо.

15 Юли 2015, 14:05

кора-бия написа:Толкова свястно месо има за ядене, тръгнали да ядат охлюви, не мога ви се начудя направо.

:lol: Всяко нещо си има своите предимства или недостатъци! :)

15 Юли 2015, 16:23

Абе месо има, но деликатесите са си деликатеси, а охлювите май точно там спадат, заедно с жабите :mrgreen: :mrgreen:

16 Юли 2015, 06:44

dejavu написа:Абе месо има, но деликатесите са си деликатеси, а охлювите май точно там спадат, заедно с жабите :mrgreen: :mrgreen:

Даа,виж на жабите сме големи почитарели вкъщи [emoji196] [emoji4] [emoji1]
Обаче у рецептата за друсания ихлювси кебап много ми хареса записах я останаха само охлювите да намеря хахахах[emoji222]

16 Юли 2015, 07:04

Pipilota написа:
dejavu написа:Абе месо има, но деликатесите са си деликатеси, а охлювите май точно там спадат, заедно с жабите :mrgreen: :mrgreen:

Даа,виж на жабите сме големи почитарели вкъщи [emoji196] [emoji4] [emoji1]
Обаче у рецептата за друсания ихлювси кебап много ми хареса записах я останаха само охлювите да намеря хахахах[emoji222]

Ти просто ме разби на парченца хахаха

17 Юли 2015, 14:11

Мъжът ми много обича охлюви, но рядко си правя, за щастие на цялата къща, а когато ги приготвя бягаме от ужас и той царува сам в кухнята, та със сигурност ще му предложа тази рецепта, стига да я изпълни извън дома :mrgreen: :mrgreen:

20 Юли 2015, 14:50

maminka написа:Мъжът ми много обича охлюви, но рядко си правя, за щастие на цялата къща, а когато ги приготвя бягаме от ужас и той царува сам в кухнята, та със сигурност ще му предложа тази рецепта, стига да я изпълни извън дома :mrgreen: :mrgreen:

хахахаха разбира се! Някои неща сами могат да си приготвят! :mrgreen:

24 Юли 2015, 07:25

Ваня Стойчева написа:
Rali_hr написа:А с черупките какво се случва, те за красота ли са? :roll:

Яла съм преди много години. Черупките при някои рецепти се използват само за бульона, сервират се за красота.

:mrgreen: Интересна аранжировка! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3