Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Изгорях от слънцето! С какво да се мажа?

15 Юли 2015, 16:41

И аз съм чувала добри отзиви за картоф при изгаряния, но настърган, а не на колелца :idea:

15 Юли 2015, 18:40

Странно ще е ако в 3 звезден хотел си намериш картофи за стъргане, хаха :) Иначе като изключим майтапЯ, могат да помогнат особено при по-сериозни изгаряние мед, както и мас с жълтък, разбира се все неща, трудно достижими за морето. :) Използвай картоф и кисело мляко, не робувайте на олиото за плаж, купете си слънцезащитни кремове!

16 Юли 2015, 06:26

Много интересми рецептин за изгаря не не съм и предполагала данл не де налага да ги използвам. Явно вече ще се ходи с мас и жълтъци на море. [emoji224]

16 Юли 2015, 10:04

Pipilota написа:Много интересми рецептин за изгаря не не съм и предполагала данл не де налага да ги използвам. Явно вече ще се ходи с мас и жълтъци на море. [emoji224]

:lol:
Но си мисля, че това няма ли да е по-ефикасно при друг тип изгаряния, на печката да речем? Слънчевите изгаряния мерят ли се с такъв тип? :roll:

16 Юли 2015, 12:21

Monika_Spasova написа:
Pipilota написа:Много интересми рецептин за изгаря не не съм и предполагала данл не де налага да ги използвам. Явно вече ще се ходи с мас и жълтъци на море. [emoji224]

:lol:
Но си мисля, че това няма ли да е по-ефикасно при друг тип изгаряния, на печката да речем? Слънчевите изгаряния мерят ли се с такъв тип? :roll:

Разбира се, изгарянето го измерват единствено по степени, независимо от какво е причинено, дали е химическо, слънчево или друго :idea:

16 Юли 2015, 12:33

С кремът от мас и жълтък като дете се излекувах от сериозно изгаряне на печката от тези радиатори, нямам дори белег! :)

16 Юли 2015, 13:02

А чували ли сте за този мехлем приготвен по руска рецепта и къде мога да го открия, домашен е, но според мен трябва да е наличен във всеки дом, бил много ефикасен :idea:

16 Юли 2015, 14:23

Благодаря ви :) Доста по-добре се чувствам, все още ходя на плаж, но съм с дрехите и намазана с Дефламол, направо се влюбих в това, колкото и гадно/мазно да е :mrgreen: Според вас кога пак ще мога да се попека, предполагам всичко това, което имам по мен като тен ще излющи доста скоро, но въпреки това... :roll:
А ии забравих да питам - колко време е добре да се прилага, мога ли да предозирам с Дефламола?

17 Юли 2015, 16:19

ManiJani написа:Благодаря ви :) Доста по-добре се чувствам, все още ходя на плаж, но съм с дрехите и намазана с Дефламол, направо се влюбих в това, колкото и гадно/мазно да е :mrgreen: Според вас кога пак ще мога да се попека, предполагам всичко това, което имам по мен като тен ще излющи доста скоро, но въпреки това... :roll:
А ии забравих да питам - колко време е добре да се прилага, мога ли да предозирам с Дефламола?

Радвам се, че си по-добре, но по-добре бъди внимателна, след ден или два опитай, но в момента, който усетиш и леко прежърване се крий, но да знаеш, че и под сянката се почернява, така че не разчитай на нея, продължавай упорито да се мажеш

20 Юли 2015, 11:39

Точно вчера купих Дефламол за голямата дъщеря, че й се е препържил гърбът, сега за втори път я мажа и изглежда доста по-добре, явно е ефективен :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4