Изгорях от слънцето! С какво да се мажа?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Изгорях от слънцето! С какво да се мажа?

Мнениеот Slavena » 22 Юли 2015, 11:00

АКо няма кремове на близо кисело мляко много помага :)
Slavena

Мнениеот gomez123 » 22 Юли 2015, 11:38

Абе този Дефламол, явно наистина си помага, вчера в аптеката преди мен една жена купуваше за дъщеря си, ама щях да ви питам като крем ли е или от онези гадните като алергозана? :roll:
gomez123

Мнениеот Andrey » 22 Юли 2015, 12:27

gomez123 написа:Абе този Дефламол, явно наистина си помага, вчера в аптеката преди мен една жена купуваше за дъщеря си, ама щях да ви питам като крем ли е или от онези гадните като алергозана? :roll:

Май е крем, не знам какви са тея като алергозана, ама си е крем и е ок:)
Аватар
Andrey

Мнениеот Yunona » 22 Юли 2015, 16:24

gomez123 написа:Абе този Дефламол, явно наистина си помага, вчера в аптеката преди мен една жена купуваше за дъщеря си, ама щях да ви питам като крем ли е или от онези гадните като алергозана? :roll:

Дефламол е унгвент, т.е. доста мазен продукт на вазелинова основа. Съдържа витамини D, E, F - оттам и името му. Добро е при изгаряния, помага много. Лекарствено средство е и се прилага при вече настъпил проблем - изгаряне. Не е подходящо за профилактика или като after sun козметика.
Yunona

Мнениеот MerryPop » 22 Юли 2015, 16:41

Yunona написа:

Дефламол е унгвент, т.е. доста мазен продукт на вазелинова основа. Съдържа витамини D, E, F - оттам и името му. Добро е при изгаряния, помага много. Лекарствено средство е и се прилага при вече настъпил проблем - изгаряне. Не е подходящо за профилактика или като after sun козметика.

Мисля, че съм го ползвала и бях доволна, но хубаво е да ти се налага колкото се може по-рядко да го позлваш :idea:
MerryPop

Мнениеот dinkog » 23 Юли 2015, 10:17

С добра грижа за кожата преди да се покажете на слънце няма да има добра слънцезащита и няма да се налага ползването на неща за изгарянето.
Аватар
dinkog

Мнениеот Loreyn » 23 Юли 2015, 12:05

dinkog написа:С добра грижа за кожата преди да се покажете на слънце няма да има добра слънцезащита и няма да се налага ползването на неща за изгарянето.

Чак не мога да повярвам, че това го казва мъж, те обикновено не обичат да се мазонтят :mrgreen: :mrgreen:
Loreyn

Мнениеот Monika_Spasova » 23 Юли 2015, 12:30

Loreyn написа:
dinkog написа:С добра грижа за кожата преди да се покажете на слънце няма да има добра слънцезащита и няма да се налага ползването на неща за изгарянето.

Чак не мога да повярвам, че това го казва мъж, те обикновено не обичат да се мазонтят :mrgreen: :mrgreen:

На мен ми звучи като "не питай старило, питай патило" :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Предишна

Назад към Домашен лекар