gomez123 написа:Абе този Дефламол, явно наистина си помага, вчера в аптеката преди мен една жена купуваше за дъщеря си, ама щях да ви питам като крем ли е или от онези гадните като алергозана?
gomez123 написа:Абе този Дефламол, явно наистина си помага, вчера в аптеката преди мен една жена купуваше за дъщеря си, ама щях да ви питам като крем ли е или от онези гадните като алергозана?
Yunona написа:gomez123 написа:Абе този Дефламол, явно наистина си помага, вчера в аптеката преди мен една жена купуваше за дъщеря си, ама щях да ви питам като крем ли е или от онези гадните като алергозана?
Дефламол е унгвент, т.е. доста мазен продукт на вазелинова основа. Съдържа витамини D, E, F - оттам и името му. Добро е при изгаряния, помага много. Лекарствено средство е и се прилага при вече настъпил проблем - изгаряне. Не е подходящо за профилактика или като after sun козметика.
dinkog написа:С добра грижа за кожата преди да се покажете на слънце няма да има добра слънцезащита и няма да се налага ползването на неща за изгарянето.
Loreyn написа:dinkog написа:С добра грижа за кожата преди да се покажете на слънце няма да има добра слънцезащита и няма да се налага ползването на неща за изгарянето.
Чак не мога да повярвам, че това го казва мъж, те обикновено не обичат да се мазонтят![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта