Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Изгорях от слънцето! С какво да се мажа?

20 Юли 2015, 13:00

maminka написа:Точно вчера купих Дефламол за голямата дъщеря, че й се е препържил гърбът, сега за втори път я мажа и изглежда доста по-добре, явно е ефективен :idea:

А използвала ли е слънцезащитен крем преди да се покаже на слънцето? :roll:

20 Юли 2015, 14:11

Гел с високо съдържание на алое вера е идеален при изгаряния. В аптеките има няколко вида, но непременно вижте съдържанието на алое.
То е истински природен балсам за изгорялата кожа - веднага отнема температурата, охлажда, обезболява, хидратира в дълбочина и помага на кожата да се възстанови много бързо. Предпазва и от образуване на белези. За мен алое вера гел е идеалният after sun продукт.

20 Юли 2015, 15:02

Дай някой подходящ продукт с алое? :roll:

20 Юли 2015, 17:12

http://apteka.framar.bg/30015702/%D0%B0 ... %BC%D0%BB- Намерих този. Аз съм доволна по принцип от тези гелове!

20 Юли 2015, 21:43

Elica написа:Дай някой подходящ продукт с алое? :roll:

Пчеличката вече е минала и е дала предложение. Кройтерхоф наистина са чудесни продукти. Имат и голяма опаковка в туба от 200 мл, по-удобна е за ползване: http://afya-pharmacy.bg/product/4937/kr ... 200ml.html
Има алое и на други марки, просто трябва да се види в аптеките.

21 Юли 2015, 09:49

И аз харесвам на Кройтерхоф, а тубата наистина изглежда удобна, но пък и другата разфасовка не е зле. :) Дали мога да го използвам след всяко излагане на слънце профилактично, а не когато има изгаряне? :roll:

21 Юли 2015, 17:13

Не знаех за алоето, ще си взема и аз без друго никога не съм използвала крем за след слънце, но това ми се струва надеждно, а и предполагам, че децата нямат проблем с използването му, нали?

21 Юли 2015, 21:29

Аз пък съм доволна от пантенол. Винаги ми е помагал използвам го веднага след слънце. [emoji274]

21 Юли 2015, 22:00

Monika_Spasova написа:Аз пък съм доволна от пантенол. Винаги ми е помагал използвам го веднага след слънце. [emoji274]

Не е лош,да но преди сякаш беше по-добър за разлика от сега. [emoji53]

22 Юли 2015, 09:45

Yunona написа:
Elica написа:Дай някой подходящ продукт с алое? :roll:

Пчеличката вече е минала и е дала предложение. Кройтерхоф наистина са чудесни продукти. Имат и голяма опаковка в туба от 200 мл, по-удобна е за ползване: http://afya-pharmacy.bg/product/4937/kr ... 200ml.html
Има алое и на други марки, просто трябва да се види в аптеките.

Това ми е една от любимите марки, харесват ми и кутиите, след това ги използвам за складиране на джунджурийки, а аз си се мажа с това алое профилактично, кожата ми го понася супер, иначе си е чувствителна :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4