Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
16 Фев 2017, 11:43
Щом има инфекция, значи е породена от нещо, а не винаги можем да знаем каква е причината. Затова по-добре да не си правим експерименти и да отидем на лекар.
21 Мар 2017, 10:51
Моя приятелка си прави промивки с тетра, но аз не бих рискувала, все пак това е сериозно нещо, може да са гъбички и какво ли не.
27 Мар 2017, 11:23
valensiq написа:Моя приятелка си прави промивки с тетра, но аз не бих рискувала, все пак това е сериозно нещо, може да са гъбички и какво ли не.
Валенсия, определено съм съгласна с Malka_Sladorana, че е най-добре да се консултираш с лекар, ако е толкова сериозно положението. Тези проблеми може да са само началото на нещо по-лошо (да не дава Господ). Преди време моята сестра имаше вагинални проблеми, но попадна на доста добър специалист в областта. Пускам ти информация, която може да е много полезна -
http://www.drkaliasheva.com/services/ba ... a-vaginoza.
27 Мар 2017, 13:09
Малко се е прочело между редовете.
А иначе мога да кажа, че е по-добре да се ходи на прегледи, разбира се.

Все пак е важно да се внимава с тея неща.

Евентуално бих се съгласила при някакво измиване с билки и само толкова.
31 Мар 2017, 10:47
И аз бих се примирила и бих пробвала с някакви бани, но не и промивки, абсурд да си промивам нещо.
28 Юни 2017, 20:02
Pipilota написа:И аз бих се примирила и бих пробвала с някакви бани, но не и промивки, абсурд да си промивам нещо.

И е много разумно това, което казваш.Четох, че някои жени си поставят чесън във влагалището.. извинявам се, ама това е ненормално!
29 Юни 2017, 08:38
Сериозно ли има жени, които подлагат здравето си на такъв риск по толкова безумен начин??? Никога не бих си сложила каквото и да е било някъде из тялото си..
29 Юни 2017, 20:56
Най-добре при каквито и да било съмнения веднага да се отиде при специалист. Няма смисъл от рискове, особено, когато са свързани със здравето ни.
30 Юни 2017, 10:36
Микробилогии поне задължително трябва да се пускат на 6м. Винаги и по всяко време жените май имаме някакво течение, добре е да се следят причините. Един път ще е безобидно, но друг път може да има някаква друга причина.
09 Май 2018, 09:54
Не бих си правила сама експерименти, особено при инфекция, има си лекарства, с домашно лечение или самоназначаване на лечение е доста опасно. Лекувала съм инфекция и мога да кажа, че не е шега работа, пият се лекарства, а ако има бактерия трябват и антибиотици, не рискувайте.