Детето ми няма приятели, как да му помогна?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Детето ми няма приятели, как да му помогна?

Мнениеот Kaya » 04 Сеп 2015, 21:57

rabotnata pchela написа:Доста се постарахме да се впишем, но му е трудно да свикне с идеята, че има лоши деца и хора. Има едно, което само го дразни и настройва останалите срещу него, а той милия май хич не е лидер.

Ще се правите, хубаво е, че работите по въпроса и скоро наистина ще си имате добри приятели, бъди сигурна! :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 04 Сеп 2015, 22:35

Пчела, вкарай си таралеж в гащите, направи купон и събери кварталните деца, със сигурност ще стане голяма лудница! :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот Rali_hr » 04 Сеп 2015, 23:07

silver933 написа:Пчела, вкарай си таралеж в гащите, направи купон и събери кварталните деца, със сигурност ще стане голяма лудница! :lol:

Това е добра идея, но е хубаво да се прави поне на порции, а не наведнъж, защото пък тогава съществува риск всички да се забавляват в дома ви, само детето ви не.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Jully » 24 Сеп 2015, 12:25

Акак се сега положението, Пчела? Всичко наред ли е, детето адаптира ли се към новите си пряители? :)
Аватар
Jully

Мнениеот kauda » 06 Ное 2015, 16:41

надявам се всичк да се е развило добре, за съжаление в наши дни децата май предпочитат скъпите играчки пред самите хора.. :(
Аватар
kauda

Мнениеот zagrijena » 17 Фев 2016, 14:09

kauda написа:надявам се всичк да се е развило добре, за съжаление в наши дни децата май предпочитат скъпите играчки пред самите хора.. :(

По-малките още им е интересно да се сдушат и да си ровят в пясъка, но по-големите трябва да им измислиш нещо специално, за да не започнат с игрите на телефона. Бяхме на един детски рожден ден на 11 годишен момчурляк. Седнаха, почнаха да се чудят какво да правят и извадиха телефоните. Майката на рожденика ги гледа, гледа и им измисли една игра с балони. Че като почнаха да се гонят, да играят и забравиха за телефоните :grin: .
zagrijena

Предишна

Назад към Възпитание, грижа и съвети