Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Получава ли се сексът във вода?

26 Авг 2015, 14:25

Да кажем, че хладното време мен не ме бърка :D :D надявам се и с него да е така, идната седмица заминаваме, така че като се върна ще обменим опит :lol: :lol:

04 Сеп 2015, 07:47

При толкова много разсъждения и изчисления, моят съвет е въобще да не се занимавате със секс. Най-безопасно е.

04 Сеп 2015, 09:31

BeenieGal написа:
Pipilota написа:А някоя от вас замисля ли се за състоянието на мъжеството на любимия ви в студената вода? :mrgreen: Та мисля, че няма как да стане, да, ако е като на снимката да го люшка водата по краката да, ама да се навре там и да му замръзнат нещата не вярвам, че колкото и да му се иска ще е способен на секс! :idea:

Мисля, че в такива моменти хората не успяват да се замислят колко им е студено всъщност и някак си стават нещата, но това с краката във водата и аз не го разбирам! :mrgreen:

кое не разбираш, не виждаш ли снимката каква е? той е легнал човека, водата го плиска по краката, ама ако се навре в морето може да си сигурна, че няма да вдигне самолета!

04 Сеп 2015, 15:41

Pipilota написа:
BeenieGal написа:
Pipilota написа:А някоя от вас замисля ли се за състоянието на мъжеството на любимия ви в студената вода? :mrgreen: Та мисля, че няма как да стане, да, ако е като на снимката да го люшка водата по краката да, ама да се навре там и да му замръзнат нещата не вярвам, че колкото и да му се иска ще е способен на секс! :idea:

Мисля, че в такива моменти хората не успяват да се замислят колко им е студено всъщност и някак си стават нещата, но това с краката във водата и аз не го разбирам! :mrgreen:

кое не разбираш, не виждаш ли снимката каква е? той е легнал човека, водата го плиска по краката, ама ако се навре в морето може да си сигурна, че няма да вдигне самолета!

Ох, пипилота може ли да си толкова директна, щях да падна от стола от смях! :) Не може да вдигне самолета, довечера пускам мъжа под душа и ще го проверявам :) С ледена вода!

09 Окт 2015, 11:26

Ей, пухче, забрави ни, аз чаках отговор, та да се мотивирам, а ти... :|

09 Окт 2015, 11:52

За нищо ги нямате тея мъже еййй :)

09 Окт 2015, 12:16

Предлагам да минем на по-високо ниво и да пробваме секс под вода, който издържи по-дълго печели. :mrgreen:

09 Окт 2015, 13:05

За мен е много странно и не бих казала че е и особено хигиенично на море и в обществени басейни, няма как да се получи просто.

09 Окт 2015, 14:05

kauda написа:За мен е много странно и не бих казала че е и особено хигиенично на море и в обществени басейни, няма как да се получи просто.

Та, дори и в личен е гадно, просто защото не знаеш какви гнусотийки има там и кое от тях може да ти донесе бели!

12 Окт 2015, 14:49

Предпочитам тези неща да се случват на сухо, не съм риба да се размножавам във водата, наистина не си е работа.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3