Получава ли се сексът във вода?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Получава ли се сексът във вода?

Мнениеот puhcheto » 20 Авг 2015, 14:30

Предната тема, която пуснах пак беше в тази посока, но лято е, все пак - слънце, море, любов... :D
Сега исках да ви попитам, доколко е безопасно, удобно, приятно да се прави секс във вода... някак получава ли се въобще :roll:

Последният път, в който се разгорещихме под вода беше в банята, под душа, но тъй като е твърде неудобно - прав, мокър, всичко се пързаля, бързо се преместихме на сухо :lol: Дали и във вода ще е същата работа според вас? :roll:
hqdefault.jpg
hqdefault.jpg (16.76 KiB) Прегледано 1783 пъти
В морето не смятам да пробвам, въпреки че изглежда прекрасно, супер секси, но твърде е мръсно, имаме къща с басейн и май това е най-подходящото място за първи опит :roll: какво ще кажете? :?
Много се надявам някой да сподели опит, за да не се окаже, че ще си навлечем неприятности за няма нищо, я счупен крак, я някоя инфекция :roll: :D
Хайде казвайте бързо, без да се срамувате - получава ли се сексът във вода и за какво трябва да внимаваме :?: :!: :roll:
Аватар
puhcheto

Re: Получава ли се сексът във вода?

Мнениеот bojo_kolev » 20 Авг 2015, 14:36

Нека чуеш първо една мъжка гледна точка, при положение, че ме е грижа за теб, а и за себе си, то не бих го направил, тъй като е ужасно мръсно навсякъде, единствено във вана, за която съм убеден, че е чиста, но пък 100 на 100 ще е доста неудобно и май също не е много ок като вариант. :idea:
bojo_kolev

Мнениеот lussy » 20 Авг 2015, 14:44

Абе то се получава, но тук по-скоро въпросът е как... И аз смятам, че е доста нехигиенично, където и да се намирате, а и също така ако нямате лубрикант на силиконова основа по-добре е да внимавате да не се протъркате, а ако се пазите с презервативи, най-добре май да си стоите на сухо :lol: така де, на сушата :lol:
lussy

Мнениеот ManiJani » 20 Авг 2015, 15:48

Ех, че стеее... тук напоследък само на такива теми попадам, не зле, забавлявам се, научавам нови неща и ми идват идеи, ама наистина ли така освирепяват хората за секс през лятото?
Относно подводния секс не мисля, че бих му станала фен :|
ManiJani

Мнениеот Грохот » 21 Авг 2015, 11:51

Самият факт звучи секси, да не говорим за това, което преживяват и двамата партньори. Никога не съм опитвала, но и не зная на какво място бих :roll:
Грохот

Мнениеот веселказасмяна » 21 Авг 2015, 14:33

Ако сте сред хора някак не го виждам, ама няма и смисъл, нито можеш да се отпуснеш да си изпъшкаш, нито нищо... :| само дето ще се каже, че сте го правили не знам си къде, ама не е само там работата! ;)
веселказасмяна

Мнениеот Мади Ранчева » 24 Авг 2015, 14:42

Оо само веднъж ми се е отдавала възможност, но наистина е много хубаво :idea: вярно малко е нехигиенично, но в онзи момент не мисля, че някой се сеща за това :D а и като е само за веднъж, не е постоянно :idea:
Мади Ранчева

Мнениеот Pipilota » 24 Авг 2015, 21:56

А някоя от вас замисля ли се за състоянието на мъжеството на любимия ви в студената вода? :mrgreen: Та мисля, че няма как да стане, да, ако е като на снимката да го люшка водата по краката да, ама да се навре там и да му замръзнат нещата не вярвам, че колкото и да му се иска ще е способен на секс! :idea:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот luchia@marco » 25 Авг 2015, 11:27

Pipilota написа:А някоя от вас замисля ли се за състоянието на мъжеството на любимия ви в студената вода? :mrgreen: Та мисля, че няма как да стане, да, ако е като на снимката да го люшка водата по краката да, ама да се навре там и да му замръзнат нещата не вярвам, че колкото и да му се иска ще е способен на секс! :idea:

Оо не е съвсем така, студът си е студ, ама ласките нали и те топлят. :D
luchia@marco

Мнениеот BeenieGal » 26 Авг 2015, 11:42

Pipilota написа:А някоя от вас замисля ли се за състоянието на мъжеството на любимия ви в студената вода? :mrgreen: Та мисля, че няма как да стане, да, ако е като на снимката да го люшка водата по краката да, ама да се навре там и да му замръзнат нещата не вярвам, че колкото и да му се иска ще е способен на секс! :idea:

Мисля, че в такива моменти хората не успяват да се замислят колко им е студено всъщност и някак си стават нещата, но това с краката във водата и аз не го разбирам! :mrgreen:
Аватар
BeenieGal

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси