22 Окт 2015, 13:05
Jully написа:Да и аз съм по-скоро изморена на другия ден, защото това предполага, че съм си легнала да спя поне с 2 часа по-късно и като стане вместо 23ч. - 2 и на другия ден не ми е хич весело.
22 Окт 2015, 16:57
red_eyes написа:Jully написа:Да и аз съм по-скоро изморена на другия ден, защото това предполага, че съм си легнала да спя поне с 2 часа по-късно и като стане вместо 23ч. - 2 и на другия ден не ми е хич весело.
Леле.... ти от колко време сън имаш нужда?!?! А и това не ти се случва всеки ден, не би трябвало да ти влияе чак толкова много, та да ти се натрупва такава умора!
23 Окт 2015, 13:02
dDedov написа:red_eyes написа:Леле.... ти от колко време сън имаш нужда?!?! А и това не ти се случва всеки ден, не би трябвало да ти влияе чак толкова много, та да ти се натрупва такава умора!
Ама така е, момичета, лудейте докато можете да си го позволявате, не гледайте часовника, а това по какъв начин ще се чувствате добре и ползотворни!
А на мен сексът ми действа разреждащо, от една страна и зареждащо от друга!
26 Окт 2015, 16:40
26 Окт 2015, 17:08
marsu написа:Не се чувствам кой знае колко по-различно. И днес ми е като вчера, въпреки заниманията ми нощес...![]()
26 Окт 2015, 17:43
marsu написа:Не се чувствам кой знае колко по-различно. И днес ми е като вчера, въпреки заниманията ми нощес...![]()
26 Окт 2015, 17:45
Jully написа:marsu написа:Не се чувствам кой знае колко по-различно. И днес ми е като вчера, въпреки заниманията ми нощес...![]()
Това признание, за да предизвикаш завист ли е?
27 Окт 2015, 10:55
Мади Ранчева написа:Jully написа:marsu написа:Не се чувствам кой знае колко по-различно. И днес ми е като вчера, въпреки заниманията ми нощес...![]()
Това признание, за да предизвикаш завист ли е?
Ахаха ако тука е темата за "Какво прави нощеска?" казвайте, ама май не звучи точно така заглавието й!
27 Окт 2015, 11:43
27 Окт 2015, 12:08
Snejna написа:Не знам защо спортистите ги карат да се въздържат от секс когато им предстои нещо сериозно