Сексът преди важен ден - помага или по-скоро разсейва?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Сексът преди важен ден - помага или по-скоро разсейва?

Мнениеот red_eyes » 22 Окт 2015, 13:05

Jully написа:Да и аз съм по-скоро изморена на другия ден, защото това предполага, че съм си легнала да спя поне с 2 часа по-късно и като стане вместо 23ч. - 2 и на другия ден не ми е хич весело. :)

Леле.... ти от колко време сън имаш нужда?!?! А и това не ти се случва всеки ден, не би трябвало да ти влияе чак толкова много, та да ти се натрупва такава умора!
Аватар
red_eyes

Мнениеот dDedov » 22 Окт 2015, 16:57

red_eyes написа:
Jully написа:Да и аз съм по-скоро изморена на другия ден, защото това предполага, че съм си легнала да спя поне с 2 часа по-късно и като стане вместо 23ч. - 2 и на другия ден не ми е хич весело. :)

Леле.... ти от колко време сън имаш нужда?!?! А и това не ти се случва всеки ден, не би трябвало да ти влияе чак толкова много, та да ти се натрупва такава умора!

Ама така е, момичета, лудейте докато можете да си го позволявате, не гледайте часовника, а това по какъв начин ще се чувствате добре и ползотворни!
А на мен сексът ми действа разреждащо, от една страна и зареждащо от друга!
dDedov

Мнениеот nadqta » 23 Окт 2015, 13:02

dDedov написа:
red_eyes написа:Леле.... ти от колко време сън имаш нужда?!?! А и това не ти се случва всеки ден, не би трябвало да ти влияе чак толкова много, та да ти се натрупва такава умора!

Ама така е, момичета, лудейте докато можете да си го позволявате, не гледайте часовника, а това по какъв начин ще се чувствате добре и ползотворни!
А на мен сексът ми действа разреждащо, от една страна и зареждащо от друга!

Ако не е тайна... какво ти разрежда? :roll: И какво зарежда? :roll: :D
nadqta

Мнениеот kalinka-kuku » 26 Окт 2015, 16:40

Не се чувствам кой знае колко по-различно. И днес ми е като вчера, въпреки заниманията ми нощес... :roll:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Jully » 26 Окт 2015, 17:08

marsu написа:Не се чувствам кой знае колко по-различно. И днес ми е като вчера, въпреки заниманията ми нощес... :roll:

:mrgreen: Това признание, за да предизвикаш завист ли е? :lol:
Аватар
Jully

Мнениеот svetlozara » 26 Окт 2015, 17:43

marsu написа:Не се чувствам кой знае колко по-различно. И днес ми е като вчера, въпреки заниманията ми нощес... :roll:

Да те следим, ли за правописни грешки за да проверим дали и колко си разсеяна в действителност ;))
svetlozara

Мнениеот Мади Ранчева » 26 Окт 2015, 17:45

Jully написа:

Ахаха ако тука е темата за "Какво прави нощеска?" казвайте, ама май не звучи точно така заглавието й! :mrgreen:
Мади Ранчева

Мнениеот Pipilota » 27 Окт 2015, 10:55

Мади Ранчева написа:
Jully написа:

Ахаха ако тука е темата за "Какво прави нощеска?" казвайте, ама май не звучи точно така заглавието й! :mrgreen:

такъв псам никога не вреди, пък и той си е по темата, ти пък ит и :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Snejna » 27 Окт 2015, 11:43

Не знам защо спортистите ги карат да се въздържат от секс когато им предстои нещо сериозно :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот Harmony » 27 Окт 2015, 12:08

Snejna написа:Не знам защо спортистите ги карат да се въздържат от секс когато им предстои нещо сериозно :roll:

И аз винаги съм се чудила на тази "техника", не виждам особен смисъл от нея... :?
Аватар
Harmony

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси