Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Добър вариант ли е дистанционното обучение?

22 Окт 2015, 10:45

moni.sparrow написа:
Mon_ton написа:Е хайде, не всяка професия може да се учи дистанционно, така че това е лекаря е невъзможно. :)

Да, дори и да не е магистратура или бакалавърска степен, хубавото е, че стига да искаш може да се придобие квалификация онлайн и по този начин да доразвиеш това, с което се занимаваш или да подновиш знания :idea:

Може ли онлйан? не е ли малко странно :)

22 Окт 2015, 16:38

Mon_ton написа:
moni.sparrow написа:
Mon_ton написа:Е хайде, не всяка професия може да се учи дистанционно, така че това е лекаря е невъзможно. :)

Да, дори и да не е магистратура или бакалавърска степен, хубавото е, че стига да искаш може да се придобие квалификация онлайн и по този начин да доразвиеш това, с което се занимаваш или да подновиш знания :idea:

Може ли онлйан? не е ли малко странно :)

Защо да е странно, аз бих се записала дистанционно само и само да не пътувам, предпочитам да го правя по други, по-интересни поводи ;)

01 Фев 2016, 14:29

Във Великотърновския изкарах една магистратура по този начин и не съм доволна. Чисто отбиване на номера. Даваха ни откъде да се готвим по интернет, препращаха ни някакви лекции, даже нямам спомен да съм си купувала и един учебник. После отидеш на изпит и толкоз. Даже преподавателите гледаха да отбият по-бързо номера и все ни повтаряха, че не ни смятат за студенти даже.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2