Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
01 Окт 2015, 12:21
За баланс, смятам, че е нормално да стоят така нещата в една двойка, не винаги, разбира се, в по-големия процент от случаите трябва единия да е по-емоционален, а другият да балансира първия
18 Яну 2016, 15:19
Не се притеснявай, периодите са определено проблеми, но в никакъв случай не са такива, че едва ли не да не можеш да се справиш изобщо. :) Няма страшно! Така или иначе тогава ще се събуди майчинския ви инстинкт. Няма защо да се притесняваш. Важното е много мъжът какъв е! Ако помага и те прави щастлива, то бързо ще станеш и слаба и красиво отново :)
26 Яну 2016, 11:50
Имах страшна следродилна депресия, ревях, чувствах се изтормозена. Беше ад, добре, че се измъкнах бързо!
26 Яну 2016, 13:25
mamina написа:Имах страшна следродилна депресия, ревях, чувствах се изтормозена. Беше ад, добре, че се измъкнах бързо!
Доколкото зная наистина тежките случаи са сравнително редки, така че на когото и да се случи, то не би трябвало кой знае от какво да се плаши
26 Яну 2016, 13:58
Затова трябва да има кой да ви помага, за оставям малкия или сам или на майка ми, оправя се. Тежи ми най-вече това, че трябва да се прибирам горе долу навреме, но пък той е свикнал с присъствието на много хора и на шума и не пречи. :)
27 Яну 2016, 10:51
Най-зотормозващия период за мъжете е, когато жените им са бременни и месеците след раждането
12 Фев 2016, 17:06
black написа:Най-зотормозващия период за мъжете е, когато жените им са бременни и месеците след раждането

Ще стискате зъби, знаете ли жените за колко работи стискат зъби през този период!
17 Фев 2016, 13:16
На мен ми тежеше, че нямаше с кой да си продумам една дума извън темата за бебе, хранене, памперси и тем подобни