Достатъчна и качествена ли е храната в училище?

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Re: Достатъчна и качествена ли е храната в училище?

Мнениеот Jully » 20 Окт 2015, 16:52

svetlozara написа:МНого ги лезите тези деца, и аз бих яла с кеф от нещата на локума :)

Така е, така е, наистина изглежда страхотно. :) Ако децата не ходят на занималня реално могат да се хранят толкова вкусно в училище.
Аватар
Jully

Мнениеот Pipilota » 21 Окт 2015, 09:33

Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот dejavu » 22 Окт 2015, 11:57

Pipilota написа:Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.

Ако чакаш бабите да ти учат детето на нещо стойностно и смислено, по-добре се откажи! :D :D
dejavu

Мнениеот silver933 » 23 Окт 2015, 16:07

dejavu написа:
Pipilota написа:Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.

Ако чакаш бабите да ти учат детето на нещо стойностно и смислено, по-добре се откажи! :D :D

:) браво, интересно ти от де ще се научиш на нещо, след като смяташ , че родителите ти не стаат за нищо?
Аватар
silver933

Мнениеот Rali_hr » 25 Окт 2015, 11:33

:) ще влезете в безмислен спор! :)
А аз да ви се похваля, напоследък малката е много отговорна, носи си в училище ядки, а в голямото междучасие хапва главно плодове. :) Вечер вечеря по-леко, доволна съм, стапя се все повече :) БИх била щастлива, ако и с малкия имам възможност да отпиша от занималнята и да се гледат с кака си, но в момента са в различни смени и няма как:) Предпочитам да се хранят у дома.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот silver933 » 06 Ное 2015, 12:40

Rali_hr написа::) ще влезете в безмислен спор! :)
А аз да ви се похваля, напоследък малката е много отговорна, носи си в училище ядки, а в голямото междучасие хапва главно плодове. :) Вечер вечеря по-леко, доволна съм, стапя се все повече :) БИх била щастлива, ако и с малкия имам възможност да отпиша от занималнята и да се гледат с кака си, но в момента са в различни смени и няма как:) Предпочитам да се хранят у дома.
Хубаво е децата да си ядат вкъщи така е, ама наистина е зор в наши дни. :(
Аватар
silver933

Мнениеот Pipilota » 09 Ное 2015, 15:05

Аз започнах да се замислям, дали не е по-добре да наема някоя жена, която да се грижи за децата, отколкото тези занимални, съмнителна храна и учене всичко да го правят, ако им се мрънка над главата. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Локумът » 26 Ное 2015, 14:11

Pipilota написа:Аз започнах да се замислям, дали не е по-добре да наема някоя жена, която да се грижи за децата, отколкото тези занимални, съмнителна храна и учене всичко да го правят, ако им се мрънка над главата. :roll:

Със сигурност ще е по-полезно и за децата за училището им, че и дори и за това, което измислят, изучават и прочие, пък и за храната им със сигурност, доста ще ги ограничиш от яденето на боклуци, но у вас винаги трябва да е заредено с полезни неща.
Аватар
Локумът

Мнениеот red_eyes » 26 Ное 2015, 16:30

Локумът написа:
Pipilota написа:Аз започнах да се замислям, дали не е по-добре да наема някоя жена, която да се грижи за децата, отколкото тези занимални, съмнителна храна и учене всичко да го правят, ако им се мрънка над главата. :roll:

Със сигурност ще е по-полезно и за децата за училището им, че и дори и за това, което измислят, изучават и прочие, пък и за храната им със сигурност, доста ще ги ограничиш от яденето на боклуци, но у вас винаги трябва да е заредено с полезни неща.

Бих направила същото, дори ако ми се отдаде един ден възможност, бих го направила за детето си, бих останала вкъщи, за да дам най-доброто, което бих могла.
Аватар
red_eyes

Мнениеот Jully » 26 Ное 2015, 17:09

red_eyes написа:Бих направила същото, дори ако ми се отдаде един ден възможност, бих го направила за детето си, бих останала вкъщи, за да дам най-доброто, което бих могла.

Всъщност.. ако можеш би останала вкъщи, ако у дома изплащате кредит за жилище да речем, надали би предпочела да не работиш .. :) Така че всичко опира до възможностите.
Аз също бих се радвала да остана у нас, за да помагам на децата ми, сигурна съм, че и мъжът ми би останал вкъщи да си учим задружно четиримата, докато умрем от глад. :lol:
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Бременност, раждане и майчинство