svetlozara написа:МНого ги лезите тези деца, и аз бих яла с кеф от нещата на локума
Така е, така е, наистина изглежда страхотно.

svetlozara написа:МНого ги лезите тези деца, и аз бих яла с кеф от нещата на локума
Pipilota написа:Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.
dejavu написа:Pipilota написа:Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.
Ако чакаш бабите да ти учат детето на нещо стойностно и смислено, по-добре се откажи!![]()
Хубаво е децата да си ядат вкъщи така е, ама наистина е зор в наши дни.Rali_hr написа::) ще влезете в безмислен спор!
А аз да ви се похваля, напоследък малката е много отговорна, носи си в училище ядки, а в голямото междучасие хапва главно плодове.Вечер вечеря по-леко, доволна съм, стапя се все повече
БИх била щастлива, ако и с малкия имам възможност да отпиша от занималнята и да се гледат с кака си, но в момента са в различни смени и няма как:) Предпочитам да се хранят у дома.
Pipilota написа:Аз започнах да се замислям, дали не е по-добре да наема някоя жена, която да се грижи за децата, отколкото тези занимални, съмнителна храна и учене всичко да го правят, ако им се мрънка над главата.
Локумът написа:Pipilota написа:Аз започнах да се замислям, дали не е по-добре да наема някоя жена, която да се грижи за децата, отколкото тези занимални, съмнителна храна и учене всичко да го правят, ако им се мрънка над главата.
Със сигурност ще е по-полезно и за децата за училището им, че и дори и за това, което измислят, изучават и прочие, пък и за храната им със сигурност, доста ще ги ограничиш от яденето на боклуци, но у вас винаги трябва да е заредено с полезни неща.
red_eyes написа:Бих направила същото, дори ако ми се отдаде един ден възможност, бих го направила за детето си, бих останала вкъщи, за да дам най-доброто, което бих могла.
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта