franky написа:Днес докато разглеждах сайта ми попадна това и смятам, че е перфектно за темата, който и от вариантите да се избере, то няма да се сгрешиЕдинствено последния с този халат нещо не ми допада
Pacienti написа:franky написа:Днес докато разглеждах сайта ми попадна това и смятам, че е перфектно за темата, който и от вариантите да се избере, то няма да се сгрешиЕдинствено последния с този халат нещо не ми допада
Много са добри идеите, има за всеки стил, благодаря ти, мъжът ми няма да ти е толкова благодарен...
Pacienti написа:franky написа:Днес докато разглеждах сайта ми попадна това и смятам, че е перфектно за темата, който и от вариантите да се избере, то няма да се сгрешиЕдинствено последния с този халат нещо не ми допада
Много са добри идеите, има за всеки стил, благодаря ти, мъжът ми няма да ти е толкова благодарен...
silver933 написа:Pacienti написа:franky написа:Днес докато разглеждах сайта ми попадна това и смятам, че е перфектно за темата, който и от вариантите да се избере, то няма да се сгрешиЕдинствено последния с този халат нещо не ми допада
Определено! Ти остави, имаме едни приятели, които имат дъщеря. Дъщерята има обувки за игра, за спортното яке, за дебелото официално яке, маратонки, сандали, иначе обувки и за не знам си кое пак. И отделно дрехи разбира се) И като гледам това и си мисля, гледай ти за всеки кат дрехи по обувки.. и мерси ама трябва за обущата да работя.
Kaya написа:Силвъре, а представи си че има и доста жени, които искат да са в компект с щерките си, с други думи всичко, което изреди по 2 и отгоре на сичкото на всяка по отделно.
Но се отплиснахме малко от темата, макар че те разбирам какво имаш предвид, всички дрехи си бяха със специални обувки, което е разоряващо. За мен е достатъчно чифт кецове за разходките, ботуши или боти, ежедневни обувки за преходните месеци. Съвсем достатъчно.На сезон по обувка!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта