14 Окт 2015, 10:37
Ваня Стойчева написа:На мен също са ми слабост обувките, но ако искаш ми вярвай имам точно по 1 чифт за сезон, като.Т.е. общо 3 чифта + 1 джапанки. Харесват ми, но не обичам да обувам обувки, които имат нужда от ново разпъване, разтягане и очукване по крака.
Предпочитам да обувам нещо удобно и затова имам по малко, но изляти по крака ми. Но ся до последно, но това май е характерно за раците.
14 Окт 2015, 14:09
14 Окт 2015, 14:17
Lisandra написа:Kaya написа:Силвъре, а представи си че има и доста жени, които искат да са в компект с щерките си, с други думи всичко, което изреди по 2 и отгоре на сичкото на всяка по отделно.
Но се отплиснахме малко от темата, макар че те разбирам какво имаш предвид, всички дрехи си бяха със специални обувки, което е разоряващо. За мен е достатъчно чифт кецове за разходките, ботуши или боти, ежедневни обувки за преходните месеци. Съвсем достатъчно.На сезон по обувка!
Хайде сега, няма нужда от толкова скромност. Всеизвестен факт е, че жените обожаваме обувките, не можеш да ме убедиш, че имаш само 3-4 чивта обувки, а за жена над 30те, просто е невъзможно.
Моя съвет е всеки да се облича както се чувства добре, ако изневеря на стила си, ще се чувствам неловко и хората ще го усещат.
14 Окт 2015, 14:29
14 Окт 2015, 15:12
Pacienti написа:Едната част на гардероба е заделена само за обувките ми, друг е въпроса колко често ги нося, но ми радват очите...
15 Окт 2015, 13:45
Lisica написа:Pacienti написа:Едната част на гардероба е заделена само за обувките ми, друг е въпроса колко често ги нося, но ми радват очите...
Разбира се. Аз си мисля, че обувките са голяма слабост на жените, защото ако не всички дрехи могат да са подходящи и да стават на една жена, то поне обувките с ауниверсални и стават и на дебели и на слаби.
15 Окт 2015, 14:55
Е да, но дали ще си 50 или 110кг. все обувките ще ти стават, докато ако си 110 не можеш да носиш къси дънки под дупетоLisandra написа:Lisica написа:Pacienti написа:Едната част на гардероба е заделена само за обувките ми, друг е въпроса колко често ги нося, но ми радват очите...
Разбира се. Аз си мисля, че обувките са голяма слабост на жените, защото ако не всички дрехи могат да са подходящи и да стават на една жена, то поне обувките с ауниверсални и стават и на дебели и на слаби.
Не е сигурно, преди да родя, носех с два номера по-големи обувки, после ги дадох на майка ми.
15 Окт 2015, 15:45
15 Окт 2015, 17:02
Lisandra написа:Lisica написа:Pacienti написа:Едната част на гардероба е заделена само за обувките ми, друг е въпроса колко често ги нося, но ми радват очите...
Не е сигурно, преди да родя, носех с два номера по-големи обувки, после ги дадох на майка ми.
16 Окт 2015, 10:25