Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да се обличам на 30+

14 Окт 2015, 10:37

Ваня Стойчева написа:На мен също са ми слабост обувките, но ако искаш ми вярвай имам точно по 1 чифт за сезон, като. :) Т.е. общо 3 чифта + 1 джапанки. Харесват ми, но не обичам да обувам обувки, които имат нужда от ново разпъване, разтягане и очукване по крака. :) Предпочитам да обувам нещо удобно и затова имам по малко, но изляти по крака ми. Но ся до последно, но това май е характерно за раците.

:lol: :lol: Съвсем си е до човека, а и зодиите няма как да имат каквото и да е значение, особено при положение, че си жена :lol: :lol: Аз имам по два чифта кецове за сезон и три чифта по-официални, ако се наложи, ама те си стоят като нови, понеже се налага всичко на всичко 5 пъти в годината да ги слагам :mrgreen:

14 Окт 2015, 14:09

Добре че се чудите, че като виждаме какви недоразумения ходят по улиците ;) И забравете за животинските дрехи моля ви се..

14 Окт 2015, 14:17

Lisandra написа:
Kaya написа:Силвъре, а представи си че има и доста жени, които искат да са в компект с щерките си, с други думи всичко, което изреди по 2 и отгоре на сичкото на всяка по отделно. :)
Но се отплиснахме малко от темата, макар че те разбирам какво имаш предвид, всички дрехи си бяха със специални обувки, което е разоряващо. За мен е достатъчно чифт кецове за разходките, ботуши или боти, ежедневни обувки за преходните месеци. Съвсем достатъчно. :) На сезон по обувка! :)

Хайде сега, няма нужда от толкова скромност. Всеизвестен факт е, че жените обожаваме обувките, не можеш да ме убедиш, че имаш само 3-4 чивта обувки, а за жена над 30те, просто е невъзможно.
Моя съвет е всеки да се облича както се чувства добре, ако изневеря на стила си, ще се чувствам неловко и хората ще го усещат.

За това си изключително права, но и да си облечен неподходящо също може да те накара да се чувстваш доста неловко, така че винаги е добре да се съобразява, но без да се прекрачват граници!

14 Окт 2015, 14:29

Едната част на гардероба е заделена само за обувките ми, друг е въпроса колко често ги нося, но ми радват очите... :lol:

14 Окт 2015, 15:12

Pacienti написа:Едната част на гардероба е заделена само за обувките ми, друг е въпроса колко често ги нося, но ми радват очите... :lol:

Разбира се. Аз си мисля, че обувките са голяма слабост на жените, защото ако не всички дрехи могат да са подходящи и да стават на една жена, то поне обувките с ауниверсални и стават и на дебели и на слаби. :lol:

15 Окт 2015, 13:45

Lisica написа:
Pacienti написа:Едната част на гардероба е заделена само за обувките ми, друг е въпроса колко често ги нося, но ми радват очите... :lol:

Разбира се. Аз си мисля, че обувките са голяма слабост на жените, защото ако не всички дрехи могат да са подходящи и да стават на една жена, то поне обувките с ауниверсални и стават и на дебели и на слаби. :lol:

Не е сигурно, преди да родя, носех с два номера по-големи обувки, после ги дадох на майка ми. :)

15 Окт 2015, 14:55

Lisandra написа:
Lisica написа:

Не е сигурно, преди да родя, носех с два номера по-големи обувки, после ги дадох на майка ми. :)
Е да, но дали ще си 50 или 110кг. все обувките ще ти стават, докато ако си 110 не можеш да носиш къси дънки под дупето :)

15 Окт 2015, 15:45

да, поне на дебелите ни остана радостта да имаме обувки :)

15 Окт 2015, 17:02

Lisandra написа:
Lisica написа:

Да бе, наистина ли толкова ти се е смалил крака? :o :shock: :shock: Аз бях чувала, че расте, но нищо подобно при мен, остана си все същият!

16 Окт 2015, 10:25

Странно е да ти се смалят краката, това не мога да го проумея как е станало. :shock:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6