Alex_mor написа:Аз съм съгласен, че трябва да има някакво разделение на половете, това се определя и от цвета на дрехите това е така! :) Не знам що сте против :
Alex_mor написа:Аз съм съгласен, че трябва да има някакво разделение на половете, това се определя и от цвета на дрехите това е така! :) Не знам що сте против :
kauda написа:Миналата година бяхме взели на едно момиченце една количка, за яздене, една зелена количка с жълто, майка ѝ каза, че изобщо не била за момичета и дори се наложи да я сменяме.. чак толкова!
Rali_hr написа:kauda написа:Миналата година бяхме взели на едно момиченце една количка, за яздене, една зелена количка с жълто, майка ѝ каза, че изобщо не била за момичета и дори се наложи да я сменяме.. чак толкова!
Е, това е доста тъпо, обаче. :( Чак толкова - зелено, жълто, цветовете са си добри, както като не е розово, наистина определено сме много много тесногръди и ограничаваме и децата си.
Andrey написа:У нас стана някакво розово откачето място, чак в повече ми идва. Жена ми е на мнение, че всичко трябва да е нежно розово за малката ни принцеса. :) Разбирам, ама чак толкова, но какво да ги правиш - жени. Наядвам се поне да обличат от време на време и нещо в други цветове, стига толкова бонбонени истории хаха :)
Andrey написа:У нас стана някакво розово откачето място, чак в повече ми идва. Жена ми е на мнение, че всичко трябва да е нежно розово за малката ни принцеса. :) Разбирам, ама чак толкова, но какво да ги правиш - жени. Наядвам се поне да обличат от време на време и нещо в други цветове, стига толкова бонбонени истории хаха :)
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта