Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Цветовете.... и ако може да е за момче!

04 Дек 2015, 14:41

Аз съм съгласен, че трябва да има някакво разделение на половете, това се определя и от цвета на дрехите това е така! :) Не знам що сте против :

04 Дек 2015, 15:20

Alex_mor написа:Аз съм съгласен, че трябва да има някакво разделение на половете, това се определя и от цвета на дрехите това е така! :) Не знам що сте против :

При нас само подарените дрешки са сини, понеже знаех, че така ще стане, т.е. ще ни подарят достатъчно такива, затова не съм и купувала допълнително сини, но и не виждам смисъл по точно този начин да се разграничават децата :???:

04 Дек 2015, 15:29

Alex_mor написа:Аз съм съгласен, че трябва да има някакво разделение на половете, това се определя и от цвета на дрехите това е така! :) Не знам що сте против :

За дрехите донякъде разбирам, но тук повече става въпрос за страничните предмени - количката, някоя люлка, някоя количка за яздене и такива, при тях мисля, че е сериозно ограничение и безсмислено от всякъде.

07 Дек 2015, 14:26

Миналата година бяхме взели на едно момиченце една количка, за яздене, една зелена количка с жълто, майка ѝ каза, че изобщо не била за момичета и дори се наложи да я сменяме.. чак толкова!

21 Дек 2015, 17:10

kauda написа:Миналата година бяхме взели на едно момиченце една количка, за яздене, една зелена количка с жълто, майка ѝ каза, че изобщо не била за момичета и дори се наложи да я сменяме.. чак толкова!

Е, това е доста тъпо, обаче. :( Чак толкова - зелено, жълто, цветовете са си добри, както като не е розово, наистина определено сме много много тесногръди и ограничаваме и децата си.

21 Дек 2015, 17:45

Rali_hr написа:
kauda написа:Миналата година бяхме взели на едно момиченце една количка, за яздене, една зелена количка с жълто, майка ѝ каза, че изобщо не била за момичета и дори се наложи да я сменяме.. чак толкова!

Е, това е доста тъпо, обаче. :( Чак толкова - зелено, жълто, цветовете са си добри, както като не е розово, наистина определено сме много много тесногръди и ограничаваме и децата си.

Така е от самото им раждане започваме с ограниченията, после се чудим защо имат комплекси, ами какво друго да има... :roll:

07 Яну 2016, 11:59

Съгласна съм. Както написах не подкрепям на 100% да приемаме всички цветове, и аз не обличам розово и лилаво на синът ми, но цветовете са толкова много - оранжеви, кремави, кафеви, червени, жълти, това са все неща, които сме свикнали да подхождат на момичетата, но не е така, момчетата изглеждат страхотно в такива дрехи! :)

07 Яну 2016, 12:18

У нас стана някакво розово откачето място, чак в повече ми идва. Жена ми е на мнение, че всичко трябва да е нежно розово за малката ни принцеса. :) Разбирам, ама чак толкова, но какво да ги правиш - жени. Наядвам се поне да обличат от време на време и нещо в други цветове, стига толкова бонбонени истории хаха :)

07 Яну 2016, 17:07

Andrey написа:У нас стана някакво розово откачето място, чак в повече ми идва. Жена ми е на мнение, че всичко трябва да е нежно розово за малката ни принцеса. :) Разбирам, ама чак толкова, но какво да ги правиш - жени. Наядвам се поне да обличат от време на време и нещо в други цветове, стига толкова бонбонени истории хаха :)

Не е странно да си знаеш. Обичайно и напълно нормално е у вас да става някаква розова лудница, след като жена ти го чувства така, а и следко, когато момиченцеот си има някаква приказна стая. Въпросът е дамо да не се стига до маниакално ограничаване.

08 Яну 2016, 10:35

Andrey написа:У нас стана някакво розово откачето място, чак в повече ми идва. Жена ми е на мнение, че всичко трябва да е нежно розово за малката ни принцеса. :) Разбирам, ама чак толкова, но какво да ги правиш - жени. Наядвам се поне да обличат от време на време и нещо в други цветове, стига толкова бонбонени истории хаха :)

Сигурно е много красиво. За мен лично няма лошо, ако бебешката стая е полово ориентирана. Откачено е, ако не се използват предмети на другия пол - синя лъжица, шише със зелена капачка, защото видиш ли, детето било момиче. какво от това?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4